Featured Posts

7/6/10

ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ


 
Γιατί κατάλαβαν πως όλοι οι πόλεμοι δεν είναι μονάχα συγκρούσεις συμφερόντων της οικονομίας αλλά ΚΑΙ πάλη μεταξύ Φυλών και ιδεολογιών. Και παίρνουν θέσεις μόνοι τους για τον Λαό, που του ζητούν να προχωρήσει στην καθολική Επανάσταση ενάντια στο Σύστημα της σημερινής κοινωνίας, ενάντια στον Αμερικανοσιωνιστικό καπιταλισμό.
Γιατί ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ βλέπουν με οργισμένη αποστροφή και αηδία κάθε παρασιτική ομάδα απατεώνων εκμεταλλευτών και εγκληματιών και την πολεμούν. Γιατί θέλουν με πάθος να εξαλείψουν τους ξενόδουλους πλουτοκράτες και τους υποτακτικούς τους πολιτικάντηδες που ζουν εις βάρος του Έθνους και του Λαού.
Γιατί είναι δυναμικοί άνθρωποι, που περιφρονούν τους γιάπηδες και τους κουλτουριάρηδες, θεωρώντας τους παράγωγα μιας κοινωνίας σε πλήρη σήψη. Γιατί θέλουν για τον απλό ΕΛΛΗΝΑ το σεβασμό που του ανήκει, και ζητούν να του εξασφαλιστεί οριστική ανθρώπινη διαβίωση αντάξια της προσφοράς της.
Γιατί αναζητούν μιαν άλλη Ενωμένη Ευρώπη, όχι αυτήν της Ε.Ε. των τοκογλύφων και των χρηματιστηρίων. Γιατί θέλουν για την Πατρίδα μας, που λατρεύουν παθιασμένα την πιο εκλεκτή θέση στην Ευρώπη του αύριο. Γιατί πιστεύουν σε Ιδανικά, σήμερα που όλοι κι’ όλα αγοράζονται. Γιατί είναι Υπερήφανοι για την παράδοση και το ένδοξο παρελθόν του Έθνους και μισούν φανατικά και πολεμούν ότι τα καταστρέφει.
Γιατί ζητάνε με ακλόνητο σθένος ν’ αποφασίζουν για το Μέλλον τους. Γιατί μπορούν να είναι λυσσασμένοι εχθροί και πιστοί φίλοι. Γιατί μιλούν σήμερα την εποχή του οικουμενικού “Imperium” για Πατρίδα, Φυλή, Λαό και Εθνικό Πολιτισμό.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: