Featured Posts

7/6/10

Μουσική εκδήλωση Μετώπου Νεολαίας – Βιβλιοπαρουσίαση «Τομέας Χ»


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η καθιερωμένη θερινή εκδήλωση του Μετώπου Νεολαίας. Διακόσιοι και πλέον φίλοι και συναγωνιστές δημιούργησαν ένα εξαιρετικό κλίμα, διασκέδασαν, αντάλλαξαν απόψεις και έκαναν σχέδια για το μέλλον του Κινήματος. Μέσα στο κατάμεστο μουσικό κέντρο που μας φιλοξένησε αυτή την όμορφη βραδιά ακούστηκαν οι γνώριμοι ήχοι του εθνικιστικού ροκ και συσφίχθηκαν οι δεσμοί που μας κρατούν ενωμένους στον κοινό μας Αγώνα. Ένα μέρος της φετινής εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο στην παρουσίαση του βιβλίου του Ηλία Κασιδιάρη με τίτλο «Τομέας Χ».
Έπειτα από τον σύντομο χαιρετισμό του συγγραφέα πήρε τον λόγο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για το έργο και εξήρε την πρωτοτυπία του. Είναι πολύ σημαντικό, εκτός του πολιτικού αγώνα, να παράγεται και έργο ιδεολογικό από τα μέλη του Κινήματος. Η σκέψη να συνδυάζεται με τη δράση και να προχωρούμε πάντα εμπρός.
Μετά το πέρας της παρουσίασης συνεχίστηκε το κυρίως μέρος της βραδιάς με εθνικιστική μουσική – με στίχο ελληνικό ως επί το πλείστον– το οποίο διήρκησε αρκετές ώρες. Λόγω της ημέρας – Κυριακή, άρα έπεται εργάσιμος – αυτή τη φορά ήμασταν περισσότερο συντηρητικοί και η διασκέδαση δεν τράβηξε μέχρι πρωίας. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις επόμενες δυναμικές δράσεις του Κινήματος σε πλατείες και σε δρόμους, αλλά και όπου αλλού χτυπά η καρδιά της ελληνικής νεολαίας.


 
http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: