Featured Posts

1/4/10

ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΡΕ!


Ειλικρινά τις τελευταίες ημέρες τα έχουμε ακούσει και τα έχουμε δει ΟΛΑ! Από φωτογραφίες διαμελισμένου μέχρι αναλήψεις ευθύνης από ... εθνικοσοσιαλιστές. Τα πράγματα είναι πλέον τραγικά. Ο καθένας σε αυτή τη χώρα λέει το μακρύ του και το κοντό του και τα φυτά από κάτω ακούνε. Ιδιαίτερη αίσθηση μου έκανε το τελευταίο περιστατικό με τη βόμβα στα Πατήσια. Ένα τηλεφώνημα – φάρσα το πρωί, μία αρκετά ισχυρή βομβιστική επίθεση το βράδυ, κοράκια δημοσιογράφοι παντού, απόψεις που διίστανται, «ρατσιστικές» επιθέσεις, παραπληροφόρηση, αποποίηση ευθυνών, αναλήψεις ευθύνης, αποφυλακίσεις τρομοκρατών και φυσικά συκοφαντίες εναντίον του κινήματός μας. Μάλιστα εντύπωση μου κάνει που δε πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις το ζήτημα, αλλά αυτό δεν έγινε από την καλή τους την καρδιά. Έγινε μόνο και μόνο επειδή ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.
Ξεκινώντας πιστεύω πως όλη η κοινή γνώμη συμφωνεί στο ότι η Ελλάδα δεν είναι πλέον μία ασφαλής χώρα. Για την ακρίβεια δεν είναι καν χώρα. Είναι ένα τσίρκο που σε ρόλο θηριοδαμαστή είναι ο Χρυσοχοϊδης, σε ρόλο ταξιθέτη η αστυνομία, σε ρόλο εκφωνητή ο τύπος, τον αγαπημένο ακροβάτη – Ταρζάν όλοι ξέρουμε ποιος τον υποδύεται για να κλέψει τις εντυπώσεις και φυσικά το κοινό είναι πάντα το ίδιο. Σε αυτό το τσίρκο λοιπόν, οι τρομοκράτες είναι πρωταγωνιστές σε ρόλο πάντα στημένο όπως αυτός της κοπέλας που της πετάνε μαχαίρια με δεμένα μάτια και ποτέ μα ποτέ δε την πετυχαίνουν. Είναι θλιβερό που αναφερόμαστε σε αυτά τα παιδάκια ως τρομοκράτες αλλά σε αυτό το τσίρκο μόνο τέτοια μπορούν να είναι. Παιδάκια που παίζουν με τις πλάτες και τα λεφτά του μπαμπά και επειδή δε τους αγόρασαν μαλλί της γριάς εκδικούνται τους γονείς τους με το να παίζουν με τα υλικά που κάποιος οικογενειακός τους φίλος τους χάρισε. Κανένας ιδεολογικός προσανατολισμός, καμία σοβαρή άποψη, κανένα σοβαρό άτομο.
Και όμως! Αυτοί είναι οι άπιαστοι τρομοκράτες. Πόσο αφελής πρέπει να είναι κάποιος για να πιστέψει κάτι τέτοιο; H ερώτηση ρητορική φυσικά. Μετά λοιπόν από αυτά τα φρικτά γεγονότα που σίγουρα μας σόκαραν όλους έρχεται ο πολυαγαπημένος μας τύπος για να διαλευκάνει την υπόθεση όπως μόνο εκείνος ξέρει. Η επίθεση ήταν ρατσιστική εφόσον ο νεκρός είναι μετανάστης. Πραγματικά θα ήθελα να μάθω εάν ο νεκρός ήταν Έλληνας τί άλλο θα σκαρφίζονταν για να κάνουν την προπαγάνδα τους. Ρατσιστική λοιπόν η επίθεση και σαν καλές κότες τα παιδάκια του αμερικάνικου κολλεγίου έγραψαν μία έκθεση ιδεών για να αποποιηθούν τις ευθύνες τους! Καμία σχέση δεν είχαν! Ήταν όλα συκοφαντίες! Αφου το λένε τα παιδιά και τα φιλαράκια τους στο indymedia εννοείται πως λένε την αλήθεια. Ητάν όμως λίγο βιαστική η απάντησή τους και τους ξέφυγαν δυο-τρία ορθογραφικά. Δεν ήταν βλέπετε ο Ριρίκος έξω που είναι και σπουδαγμένο παιδί να τους τα διορθώσει. Σπασμωδικές κινήσεις που μας φέρνουν ΓΕΛΙΟ. Ποιον προσπαθείτε να πείσετε ρε; ΕΙΣΤΕ ΑΣΤΕΙΟΙ!
Φυσικά το καλύτερο το άφησα για το τέλος. Η ανάληψη ευθύνης από κάποιο εθνικοσοσιαλιστικό επαναστατικό ένα πίτα γύρο απ’όλα μέτωπο! Βρε καλέ μου άνθρωπε, ναι σε σένα μιλάω που το συνέταξες, είσαι σοβαρός; Καλά προφανώς δεν είσαι αλλά λίγη φαντασία σε συνδυασμό με βασικές γνώσεις εθνικοσοσιαλισμού δε θα έβλαπτε. Ξεκοκαλίζοντας τη βαθυστόχαστη αυτή ανάληψη ευθύνης σας παρουσιάζουμε τί καινούριο μάθαμε! Αρχικά το κίνημα του εθνικοσοσιαλισμού έπιασε τον μαρξισμό και εξήγαγε την έννοια του σοσιαλισμού!! Ο Μαρξ λοιπόν είναι ο μέντοράς μας αφού βέβαια διορθώσαμε ό,τι μας ξίνιζε. Το ατόμο αυτό προφανώς δεν έχει διαβάσει ούτε το «Κεφάλαιο» του Μαρξ ούτε φυσικά το «Ο Αγών μου» του Χίτλερ (λογικό εαν λάβουμε υπόψην μας ότι ίσως και να δίνει φέτος πανελλήνιες το παιδί, δείχνουμε κατανόηση σύντροφε!). Μάθαμε επίσης ότι πιστεύουμε στις τάξεις και ο εθνικισμός μας προέρχεται από τη μεσαία! Όχι από τη Φυλή! Αυτά είναι ψέμματα! Ήρθε η ανάληψη ευθύνης για να τα ξεκαθαρίσει τα πράγματα! Ακόμα πληροφορηθήκαμε πως υπάρχει και το εξής σύνθημα : Ούτε στα Πατήσια ούτε πουθενά έξω οι αλλοδαποί από κάθε γειτονιά!!! Σας θυμίζει κάτι;;; Όχι δε θα σας θυμήσω σε αυτό το σημείο τα συνθήματα του indymedia σε κάθε ταλαίπωρο post του : ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ , γιατί πολύ απλά δε θέλω να προσβάλλω τον «σύντροφο» για την έλλειψη φαντασίας του! Για τις αστειότητες για την Combat18 δε θα μακρυγορήσουμε θα συμβουλέψουμε όμως τα παιδιά να μάθουν λίγο καλύτερα να ψάχνουν μέσω google, καμιά φορά καλύτερα να μασας παρά να μιλάς. Τέλος έγινε αναφορά και στη Χρυσή Αυγή! Δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς βέβαια!
Αφήνοντας όμως οποιονδήποτε νοήμονα άνθρωπο να κρίνει από μόνος του μία φράση μας έρχεται μόνο στο μυαλό : ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ! Και το χειρότερο είναι πως όσες βόμβες και να βάλετε, όσες ψεύτικες αναλήψεις και να γράψετε, όσους βουλευτές και υπουργούς και αν έχετε μαζί σας και όσα φράγκα σας διαθέτουν για να αποφυλακίζεστε ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ! Γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΙΝΗΜΑ! Δεν έχετε τίποτα το πραγματικό. Είστε ένα σιωνιστικό κατασκεύασμα, μια πολύχρωμη φούσκα που σκάει από τα σπαθιά και τα χέρια μας και αυτό ΠΟΝΑΕΙ. Έχουμε χάσει πολλές μάχες μα όχι τον πόλεμο. ΕΜΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!
Στο καλό!
http://resistance-hellas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: