Featured Posts

30/3/09

Με το Χάος και την Καταστροφή να ταχθούμε εάν χρειαστεί, ακόμα και εάν αυτό σημαίνει πως τα βάσανα του Λαού θα ενταθούν προσωρινά, στην προσπάθεια του καθεστώτος να τον εκβιάσει και να τον πάρει πάλι υπό την εκδούλευσή του, απειλώντας τον πως σε περίπτωση που δε συνετιστεί θα επέλθει το «Τέλος». Φυσικά, παραλείπουν να του διευκρινίσουν πως το μόνο «Τέλος» το οποίο θα επακολουθήσει, θα είναι αυτό του καθεστώτος και εδώ είναι το σημείο στο οποίο υπεισέρχεται ο παράγον της επαναστατικής πρωτοπορίας, η οποία πρέπει να υποδείξει στις μάζες πως δεν έχουν τίποτα να χάσουν από το Θάνατο του καθεστώτος. Το χρέος των Επαναστατών να φέρουν εις πέρας αυτή την αποστολή επισπεύδοντας την καταστροφή του συστήματος και την αναγέννηση του Έθνους, είναι Ιερό, αλλά ο Αγώνας τους πρόκειται να είναι εξαιρετικά επίπονος, διότι έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από την απάθεια και τη δυσπιστία του εν πολλοίς λοβοτομημένου λαού, έναν ικανότατο αντίπαλο με τεράστια εμπειρία στην αντιμετώπιση δυσχερών καταστάσεων.

Η καθεστωτική επιχείρηση, αποσόβησης του κινδύνου της κατάρρευσης και ολοκλήρωσης της υποδούλωσης και φυτοποίησης των Ελλήνων, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πλήρη εξέλιξη. «Πορτοκαλί» εξεγέρσεις το Δεκέμβριο, (παρα)κρατικοί λειτουργοί οι οποίοι δημιουργούν απόλυτα ελεγχόμενες «χαοτικές» καταστάσεις, έτσι ώστε να εκτονωθεί ο συσσωρευμένος θυμός πολλών έστω και από τον καναπέ τους - παρακολουθώντας τηλεόραση -, να προωθηθούν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα αλλά και να ανοίξει εύκολα ο δρόμος για Οργουελικές αστυνομοκρατούμενες καταστάσεις, τύπου «Μεγάλου Αδερφού» με κάμερες παντού στους δρόμους, ακόμα και στα σπίτια μας. Από την άλλη, είχαμε την πρωτοφανή εισβολή στιφών λαθρομεταναστών, για να αλλοιωθεί ο κοινωνικός ιστός, η εθνική συνοχή και εν τέλει να απολεσθεί κάθε ίχνος πολιτισμικής, φυλετικής και κατά συνέπεια ιστορικής ταυτότητας. Αυτά, δεν είναι παρά μόνο δύο παράμετροι του όλου σχεδίου για «επούλωση» των πληγών της «κρίσης» το οποίο είχε δρομολογηθεί με μαθηματική ακρίβεια από καιρό, μιας και όλα τα γεγονότα που βιώνουμε, δεν αποτελούν επ’ ουδενί, κεραυνό εν αίθρια. Παράλληλα κινούνται και οι διάφορες νεοεκκολαπτόμενες (τρομο)κρατικές οργανώσεις καθώς και καιροσκοπικοί πολιτικοί σχηματισμοί όπως το ΛΑ.Ο.Σ., οι οποίοι πασχίζουν να εγκλωβίσουν κόσμο σε κοινοβουλευτικούς κυκεώνες, καθιστώντας τον ακίνδυνο. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αυτή η «κρίση» δεν πρέπει να ξεπεραστεί, αντίθετα να αποτελέσει την ταφόπλακα της πανώλης που σκοτώνει αργά και σιωπηρά την κοινωνία μας.


Ως Εθνικιστές, ως Επαναστάτες, καλούμαστε να βρεθούμε εκεί ως αντίμετρα, στις μεθοδεύσεις οι οποίες αποσκοπούν στην παράταση της ζωής, αυτού του ζημιογόνου κατεστημένου. Στο τυπικά πολιτικό επίπεδο, να επιζητήσουμε ακόμα και εκλογές (!), εάν αυτό πρόκειται να ανακόψει την «απρόσκοπτη λειτουργία» του καθεστώτος δημιουργώντας έστω και πρόσκαιρη αναταραχή και ευκαιρία για πολιτικές ζυμώσεις. Στο ουσιαστικά πολιτικό επίπεδο, το δρόμο, να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας όταν διαμαρτύρονται για την ανυπόφορη κατάσταση η οποία έχει προκληθεί από την παράνομη έλευση τόσων λαθρομεταναστών, ή με όσους αμύνονται υπέρ των περιουσιών τους ενάντια στο αναρχικό παρακράτος και την ένοχη ανοχή της αστυνομίας.
Το σημαντικότερο όμως, είναι να δώσουμε στους συμπατριώτες μας να καταλάβουν, πως εκείνη τη στιγμή δεν παριστάμεθα όλοι μας εκεί, για την επιβολή της «νομιμότητας», αλλά ουσιαστικά για την ακύρωση όλων εκείνων των ενεργειών που στοχεύουν στη διατήρηση αυτής της ανυπόφορης κατάστασης. Είμαστε, υπέρ ενός σαρωτικού Χάους το οποίο θα πάρει και θα σηκώσει αυτούς τους γραικύλους που λυμαίνονται το μόχθο του Ελληνικού Λαού, όχι του «Χάους εν τάξει» των μπαχαλάκηδων των Εξαρχείων και ενός Καθαρτήριου Πυρός που θα κάψει συθέμελα αυτή τη σαπίλα που ταλαιπωρεί τον τόπο τούτο. Να γίνει εμμονή μας, η διασάλευση της αλλοτριωτικής αυτής «Ευταξίας», η οποία το μόνο που επιτελεί είναι η διασφάλιση των κλεμμένων κερδών των κεφαλαιοκρατών και η πρόκληση της αισχρής καθεστηκυίας «Ηθικής», η οποία οδηγεί στην εκπόρνευση των ψυχών και σωμάτων μας. Με απαραίτητά μας εφόδια, τη σιδηρά πειθαρχία, την ανιδιοτέλεια και τη συντροφική αλληλεγγύη να βαδίσουμε ως Πολιτικοί Στρατιώτες, προς τη Νίκη η οποία θα σημάνει τη Σωτηρία μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια: