Featured Posts

31/1/09

Μία Νίκη ακόμη μια φορά !

ΜΝΗΜΗ ΙΜΙΩΝ-ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Ιανουαρίου 30, 2009

dΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΒΛΑΧΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛ. ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.

Η συγκέντρωση είχε αναγγελθεί για την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009 και ώρα 20:00, στο άγαλμα του Ήρωα Βλαχάκου, που έπεσε υπερασπιζόμενος τα Εθνικά Δίκαια, στην πλατεία Τερψιθέας στον Πειραιά. Μέσα σε μία παγερή νύκτα του Γενάρη εκατοντάδες Έλληνες και Ελληνίδες στην πλειοψηφία τους νέοι σε ηλικία, αλλά και αρκετοί μεγαλύτεροι Πατριώτες και Εθνικιστές παραβρέθηκαν στον χώρο παραπλεύρως του αγάλματος του Αντιπλοιάρχου Βλαχάκου, στην πλατεία Τερψιθέας, στο κέντρο του Πειραιά. Οι γεμάτες εθνικό παλμό και πάθος ομιλίες της συγκεντρώσεως αυτής της ξεχωριστά αφιερωμένης στον Αντιπλοίαρχο Βλαχάκο άρχισαν περίπου στις 20.30. Οι ομιλητές τόνισαν την ολέθρια πολιτική της ελληνοτουρκικής «φιλίας», που ακολουθούν οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης και που οδήγησαν στην τραγική νύκτα των Ιμίων και την υποστολή της Ελληνικής Σημαίας από Εθνικά κυρίαρχο έδαφος! irx_0403Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον Τάσο Ισαάκ και τον Σολωμό Σολωμού καθώς και στον ήρωα Σμηναγό Ηλιάκη. Περήφανοι νέοι και νέες κρατώντας Ελληνικές Σημαίες και Λάβαρα της Χρυσής Αυγής είχαν γεμίσει ασφυκτικά την πλατεία στην οποία βρισκόντουσαν αρκετές εκατοντάδες άτομα, ενώ την συγκέντρωση παρακολουθούσαν από παράπλευρους δρόμους και από απέναντι αρκετοί ακόμη συμπατριώτες μας.

bΚανάλια φυσικά δεν υπήρχαν. Έχουν σπουδαιότερα πράγματα να κάνουν οι μισθοφόροι των καναλιών της διαπλοκής, όπως το να συκοφαντούν χωρίς στοιχεία το κίνημά μας από το να προβάλουν μία πατριωτική εκδήλωση. Είχαν άπαντες ενημερωθεί και άπαντες ήσαν απόντες… Λογικό και αναμενόμενο.

Η πορεία ξεκίνησε στις 21.30 περίπου. Μπροστά πήγαινε ένα πανό της Χρυσής Αυγής, που έγραφε «ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΕΛΛΑΣ» και από πίσω σημαιοφόροι, αλλά και λαμπαδηφόροι με δάδες που η φλόγα τους συμβόλιζε τις ψυχές των νεκρών παλληκαριών. Η πορεία σταμάτησε στην πλατεία Δημοτικού Θεάτρου, στο κέντρο του Πειραιώς, όπου ακούσθηκε το σύνθημα «Ο ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΖΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ».

aΔεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις πολιτών που χειροκρότησαν και επευφήμησαν την εθνικιστική πορεία, ενώ ευχάριστη ήταν η έκπληξη στους περισσότερους να βλέπουν μία πορεία όχι με κουκουλοφόρους που καίνε την Ελληνική Σημαία, αλλά με πατριώτες και εθνικιστές που ΤΗΝ κρατούσαν με υπερηφάνεια Αυτήν! Μετά από μία ώρα η πορεία κατέληξε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Πειραιά τα οποία βρίσκονται κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΑΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ

e

Δεν υπάρχουν σχόλια: