Featured Posts

18/11/08

ΜΟΝΟΝ ΤΥΦΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ....

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ Ο ΝΕΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ
...
Μόνο τυφλοί δεν βλέπουν ότι η πανηγυρική εκλογή του «ηλιοκαμένου» Ομπάμα οφείλεται στην συμμαχία των Αμερικανο-Ιουδαίων με τους Αμερικανο-Αραπάδες, προκειμένου να καταστραφεί η Λευκή Φυλή των ΗΠΑ, οι περίφημοι WASPS. Το 75% των Εβραίων της Αμερικής ψήφισε τον 45χρονο γιο του Κενυάτη μεθύστακα και της τρελαμένης (για… μελαμψούς επιβήτορες) Λευκής Αμερικανιδούλας από το Κάνσας. Κι έρχεται η «Αυριανή» και γίνεται «ρόμπα» στις 6 Νοέμβρη, διαλαλώντας με πρωτοσέλιδο ότι η εκλογή του Ομπάμα θα σταματήσει την Εβραϊκή Κυριαρχία στην Αμερική! Πριν από 5 μόλις μήνες, στις 4 Ιουνίου 2008, ο Ομπάμα μίλησε στην συνεδρίαση της περίφημης AIPAC (American Israel Public Affairs Committee). Όλος ο Παγκόσμιος Τύπος δημοσίευσε τότε την ιστορική εκείνη ομιλία του (4.000 λέξεις) πλην του Ελληνικού. Μεταφέρω μερικά απ' όσα φρικτά είχε πεί τότε ο Μπαράκ Ομπάμα, τα οποία μας αποκρύπτουν οι εδώ «διαφωτιστές» μας:
....
1. «Ο δεσμός ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ισραήλ είναι αδιάσπαστος, σήμερα, αύριο και για πάντα. Μπορώ να καταλάβω βαθιά την Σιωνιστική Ιδέα»!..
2. «Ξέρουμε ότι η Ίδρυση του Ισραήλ το 1948 από τον Δαβίδ Μπεν Γκουριόν ήταν δίκαιη και απαραίτητη, με ρίζες σε αιώνες αγώνων, και δεκαετίες υπομονετικής δουλειάς. Αλλά 60 χρόνια αργότερα, ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να ενδώσουμε, δεν μπορούμε να υποχωρήσουμε. Σαν Πρόεδρος, ποτέ δεν θα συμβιβαστώ όταν πρόκειται για την ασφάλεια του Ισραήλ»!..
3. «Θα φέρω στον Λευκό Οίκο μια ακλόνητη δέσμευση για την ασφάλεια του Ισραήλ. Αυτή ξεκινάει διασφαλίζοντας την στρατιωτική ποιοτική υπεροχή του Ισραήλ. Θα διασφαλίσω ότι το Ισραήλ θα μπορεί να αμυνθεί σε κάθε απειλή– από τη Γάζα ως την Τεχεράνη. Σαν Πρόεδρος, θα υλοποιήσω ένα Μνημόνιο Κατανόησης, που παρέχει 30 δισεκατομμύρια δολάρια για ενίσχυση του Ισραήλ μέσα στην επόμενη δεκαετία. Επενδύσεις στην ασφάλεια του Ισραήλ που δεν θα δεσμευτούν για κανένα άλλο έθνος. Πρώτα θα εγκρίνω την αίτηση ξένης βοήθειας για το 2009»!..
4. «Θα είμαι ξεκάθαρος: Η ασφάλεια του Ισραήλ είναι ιερή και απαραβίαστη. Δεν είναι συζητήσιμη.. Η Ιερουσαλήμ θα παραμείνει πρωτεύουσα του Ισραήλ και θα παραμείνει αδιαίρετη»!.. 5. . ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ: «Στα μεγάλα κοινωνικά κινήματα της ιστορίας της χώρας μας, οι Εβραίοι και οι Αφροαμερικάνοι έχουν σταθεί στο ίδιο πλευρό. Πήραν λεωφορεία προς τα νότια μαζί. Βάδισαν μαζί. Αιμορράγησαν μαζί. Και Αμερικανοεβραίοι όπως οι Andrew Goodman και Michael Schwerner ήταν πρόθυμοι να πεθάνουν δίπλα σε ένα μαύρο άνδρα, τον James Chaney, για την ελευθερία και την ισότητα.Το κληροδότημά τους είναι η δική μας κληρονομιά. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε η σχέση ανάμεσα στους Εβραίους και τους Αφοραμερικάνους να πάθει ζημιά. Είναι ένας δεσμός και πρέπει να δυναμώσει»!!!..
...
"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ" - "ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: