Featured Posts

19/10/12

Αλλάζει η δομή των Ενόπλων Δυνάμεων ! ...Πάμε σε άλλη εποχή !


Πλήρες ανατροπή του σκηνικού των  Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων   με ενίσχυση της Δύναμης ''Δέλτα''  και δημιουργία ταχυκίνητων μικρών Μονάδων  με επιθετικό σχεδιασμό !
Το πείραμα πέτυχε ανέφερε  στον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταράκο ο επικεφαλής της διακλαδικής διεύθυνσης του ΓΕΕΘΑ σήμερα το μεσημέρι !

Τι εννοούσε όμως ο Αξιωματικός που για λόγους Ασφαλείας δεν αναφέρουμε το όνομά του  !
Το σενάριο προέβλεπε την πληροφορία ότι ένοπλοι από την γειτονική Χώρα οπλισμένοι με ατομικά όπλα  και ρουκετοβόλα προέβησαν σε  κατάληψη  των δομών του κράτους  σε περιοχή κοντά στα σύνορα και αφήνοντας νεκρούς κατά την εκτέλεση ...Οι Μονάδες που ανήκουν στο ΓΕΕΘΑ αντέδρασαν αστραπιαία και άμεσα ...Ανακατάληψη και εκτέλεση όλων των ( κατσαπλιάδων )  !

Μονάδες ανεξάρτητες με απόφαση του Α/ΓΕΕΘΑ και σχεδιασμό από την διακλαδική διεύθυνση χωρίς χρονοτριβή και άμεση εμπλοκή σε μάχη !
 Δεν πρόκειται να ζητήσω την άδεια  κανενός  αν η πατρίδα δεχθεί επίθεση έστω και απο πυρήνες μερικέών UGKάδων   φέρεται να είπε Ανώτερος Επιτελής του ΓΕΕΘΑ... !

Σίγουρα περνάμε σε μια άλλη εποχή και σχηματισμοί επιπέδου Σώματος  και Ταξιαρχίας αργοκούνητες  περνάνε πλέον  σε αμυντικό σχεδιασμό !
Το θέμα όμως είναι η άμεση αντίδραση  ενός γεγονότος που πάει να εκδηλωθεί σε κρίση και αυτό πρέπει να γίνεται άμεσα ! Η  φιλοσοφία του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωσταράκου ...
Στις επόμενες κινήσεις ο σχεδιασμός επιθετικών ενεργειών με αερομεταφερόμενες  μονάδες μικρής κλίμακας με καταλήψεις Στρατοπέδων ,Διοικητηρίων  ,αλλά και σχεδιασμό της Πολεμικής Αεροπορίας για άμεση αντίδραση ...
Τα κέντρα αεράμυνας της Σμύρνης έχουν ήδη μπει στο στόχαστρο και οι συντεταγμένες είναι ήδη στο υπολογιστή ! 
Τι  να περιμένουμε το επόμενο διάστημα ; Ουδείς γνωρίζει αλλά η ενεργοποίηση της Ομάδος Ασφαλείας VIP του ΓΕΕΘΑ  μόνο τυχαία δεν ήταν ...
Μετά τις πληροφορίες ότι η Τουρκική ΜΙΤ αλλάζοντας το σχεδιαδισμό της δεν προσλαμβάνει πλέον παρακρατικούς αλλά δημιουργεί ειδικό τομέα  εκτελεστών από τους κοκκινομπερέδες για εκτέλεση στόχων που σκοπό κσι στόχο έχουν να πλήξουν το ηθικό !
Η αντίδραση του ΓΕΕΘΑ ...¨Εχουμε και εμείς κάτι σκοπευτές που χτυπάνε Τούρκο απο τη Σάμο στο Κουσάντασι!
Βετεράνος   
http://trikalagr.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: