Featured Posts

15/1/11

Η Χρυσή Αυγή συμπαραστέκεται στους Έλληνες του Αγίου Παντελεήμονα


 
Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: «Αν επιμένουν οι “αντιρατσιστές” να έρθουν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, τότε τις επόμενες εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Εξαρχείων»
Θερμή υποδοχή για άλλη μια φορά των κατοίκων στον Γ.Γ. και τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που συμπαραστέκονται στον δίκαιο τριετή αγώνα των κατοίκων με συνέπεια. Ο Συναγωνιστής Νικόλαος Μιχαλολιάκος μάλιστα έκανε δηλώσεις στα κανάλια που μπορεί να μην δείτε και ποτέ καθώς η παραπληροφόρηση κυριαρχεί από το πρωΐ του Σαββάτου.
 
«Έγκυρη» δημοσιογραφική σελίδα, έγραψε μάλιστα ότι δημιουργήθηκε ένταση από την πλευρά των κατοίκων όταν η Χρυσή Αυγή εμφανίστηκε στην πλατεία. Τους διαψεύδουμε και οι φωτογραφίες που θα δημοσιεύσουμε καθώς και τα video δείχνουν το ακριβώς αντίθετο. Ένταση υπήρξε μόνον με κάποιους βουλευτές του κόμματος Καρατζαφέρη των οποίων η παρουσία προκάλεσε αντιδράσεις…
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή ενώ για την ώρα παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις του κράτους απέναντι στους συγκεντρωμένους. Η ιστοσελίδα μας θα σας κρατά ενήμερους για κάθε εξέλιξη.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ.

http://xryshaygh.wordpress.com/

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια στις συγκρουσεις με την αστυνομια οι υπερ-επαναστατες "αυτονομοι" και λοιποι "εθνικοσοσιαλισταραδες" τον μπλογκ που ηταν; Ως συνηθως αφαντοι οι πουθεναδες. Μονο λογια στο ιντερνετ.

Unknown είπε...

Χαιρομαστε που υπαρχουν ακομα ηλιθιοι.....

Ανώνυμος είπε...

O ROLOS TOU MIXALOLIAKOU POLI IPOPTOS. HRTHE GIA NA EKMETALEYTEI POLITIKA TO GEGONOS, THN EKANE META... KAI KSEKINISAN DIA MAGEIAS TA EPEISODIA. AFISE EKTETHEIMENO TOSO KOSMO AKOMA MIA FORA.

Ανώνυμος είπε...

OI AYTONOMOI HTAN EKEI KIRIE. ESY GIA NA GRAFEIS STIS 6 MALLON DEN ISOUN.

Ανώνυμος είπε...

Οι αυτοαποκαλουμενοι "αυτονομοι" δεν ηταν πουθενα , εγω ημουν εκει απο τις 11:30. Αργοτερα οι χρυσαυγιτες και μερικοι κατοικοι ηταν οι ΜΟΝΟΙ που τα βαλανε με τα ματ.Αληθεια στησ συγκρουσεις ηταν και εκει οι¨"αυτονομοι";;; παραμυθια για τα πιστευει κανασ αφελης. Και αφηστε τωρα την και καλα "αλληλεγγυη στους συλληφθεντες" γιατι δεν περναει. Μονοι μας ημασταν και μονοι μας θα ειμαστε.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ". ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ. ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΑ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.