Featured Posts

24/3/09

ΔΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.... ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ....

ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ: Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Μαρτίου 24, 2009

parelasi2403Η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο θέμα αυτό είναι ξεκάθαρη και έχει εκφραστεί με πλήθος πολιτικών παρεμβάσεων σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι δυνατόν την Ελληνική Σημαία, το σύμβολο του Έθνους μας να την κρατά στην παρέλαση της Εθνικής επετείου κάποιος που δεν είναι Έλληνας. Παρ’ όλη την ήττα τους όμως και τις αντιδράσεις του Λαού, αυτοί που θέλουν την καταστροφή του εθνικού κράτους (φιλελεύθερη και μαρξιστές διεθνιστές) επιμένουν! Μία εξαιρετική άποψη για το θέμα εκφράζει και στο φόρουμ της ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ο ΗΛΙΟΦΟΡΟΣ. Σας την παραθέτουμε:

«Αυτό που πρέπει να γίνει αντιληπτό είναι ο λόγος και η ουσία του γιατί οι Έλληνες Εθνικιστές είναι ΚΑΤΑ τέτοιων φαινομένων, δηλαδή του να σηκώνουν το Εθνικό μας Σύμβολο αλλοδαποί. Και η ουσία αυτή πρέπει οπωσδήποτε ν’ απαγκιστρωθεί από πολλές υστερικές, αντιδραστικές και εν πολλοίς γραφικές φωνές συγκεκριμένων δεξιών και ακροδεξιών κύκλων και όχι μόνο. Πρώτα απ’ όλα προσωπικά έχω να πω 1000 μπράβο στους συγκεκριμένους αλλοδαπούς που, αν και όχι Έλληνες και με μεγάλες (προφανώς) δυσκολίες να μάθουν την ελληνική γλώσσα αριστεύουν στα μαθήματά τους. Θα πρέπει πρώτοι εμείς να επαινούμε όσους έχουν καλές επιδόσεις και αριστεύουν. Αυτή είναι και η ουσία της Αξιοκρατίας-Αριστοκρατίας στην οποία πιστεύουμε. Έτσι λοιπόν, οφείλουμε να προβληματιστούμε για τις επιδόσεις των ελληνόπουλων που πατώνουν σε μεγάλο ποσοστό στις εξετάσεις, κινούνται μεταξύ playstation και καφετέριας και εν τέλει το γνωστικό τους επίπεδο αντικατοπτρίζεται με απαντήσεις του στυλ “σήμερα γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου 1821″.
Ας πάμε τώρα στην Σημαία. Η Σημαία αποτελεί το ιερότερο Εθνικό Σύμβολο. Δεν αποτελεί ένα απλό κομμάτι πανί αλλά πρωτίστως μία εικόνα και μία Ιδέα. Συμπυκνώνει μέσα της την φυλετική και εθνική ψυχή του Λαού μας, το αίμα που έχει χυθεί από τους προγόνους μας και τον Όρκο όλων ημών των Ελλήνων για το μέλλον των παιδιών μας. Έτσι λοιπόν, η Ελληνική Σημαία απευθύνεται μόνο σε Έλληνες. Και φυσικά, καμία παιδεία, καμία θρησκεία και καμία γλώσσα δεν κάνει κάποιον Έλληνα παρά μόνο το Αίμα και η Φύση. Ως εκ τούτου επειδή ο κάθε αλλοδαπός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Έλληνας, δεν δικαιούται και να σηκώνει την Ελληνική Σημαία». www.antepithesh.net

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κράξτε τον !!! http://kkkstudios.blogspot.com/2009/03/blog-post_25.html