Featured Posts

5/10/10

ΑΝΘΡΩΠΟΙ –ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΧΘΡΟΙ- ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ


-ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ-

Tο κείμενο αυτό απευθύνεται στους πραγματικούς ομοϊδεάτες και συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής και
όχι στα τσιράκια του καθεστώτος
Κάθε καθεστώς προσπαθεί να διατηρήσει την ισχύ του, εκτός των άλλων, και με την πάταξη κάθε κινήματος, αλλά και κάθε ατόμου, αντίθετου προς αυτό, εφόσον το θεωρεί επικίνδυνο. Αυτό είναι εντελώς φυσιολογικό και ανθρώπινο και δεν τίθεται καν ζήτημα ηθικής αξιολόγησής του.
Συνεπώς, κάθε αντικαθεστωτικός, εφόσον δεν κρατάει το φρόνημά του εντελώς κρυφό, πρέπει να θεωρεί λογικό και βέβαιο ότι θεωρείται εχθρός του καθεστώτος – ανάλογα δε, με το βαθμό, μέγεθος και έκταση της «επικινδυνότητάς» του, το καθεστώς θα λάβει μέτρα, όχι απλώς αντιμετώπισής του, αλλά εξόντωσής του.
Φαντάζομαι ότι ως εδώ είσαι σύμφωνος Συναγωνιστή.
Ένας από τους τρόπους αντιμετώπισης , από το καθεστώς, του εχθρού του, είναι ο περιορισμός και εγκλωβισμός του τελευταίου σε άμεσα ελεγχόμενες από το καθεστώς, ομάδες, οργανώσεις, άντε και «νόμιμα πολιτικά κόμματα»( για να μη χαλάμε χατίρια…) .


Φαντάζομαι και σε αυτό συμφωνείς Συναγωνιστή. Δεν είναι, άλλωστε, λίγες φορές που το έχεις κι εσύ ισχυριστεί -και πολύ σωστά - για τους αναρχικούς. Αλλά δεν είναι αυτοί το θέμα μας.
Αυτούς τους ξέρουμε…Τον δικό μας τον «χώρο» πώς προσπάθησε να τον αντιμετωπίσει το καθεστώς; Την δεκαετία του 80; Την δεκαετία του 90; Τουλάχιστον ως το 1998, που άρχισε το κυνηγητό του Περίανδρου. Αλλά γι’ αυτό θα μιλήσουμε σε λίγο.
Αναρωτήθηκες ποτέ Συναγωνιστή ,πώς προσπάθησε το καθεστώς να μας αντιμετωπίσει και εξουδετερώσει όλ
α αυτά τα χρόνια; Ή μήπως νομίζεις ότι ο Αγώνας άρχισε το 1995, το 2000, το 2005 , που άρχισες εσύ να αγωνίζεσαι;
Θα καταλήξεις μόνος σου στην αλήθεια αν απαντήσεις πρώτα σε μερικές απλές, λογικές ερωτήσεις:

α. Υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια , τα τελευταία τριάντα δηλαδή, μία ομάδα, οργάνωση, «νόμιμο πολιτικό κόμμα» στην οποία να έγινε προσπάθεια να περιοριστούν και να εγκλωβιστούν οι εθνικιστές , ώστε να καταστούν ελεγχόμενοι και , ως εκ τούτου, ακίνδυνοι; Αν απαντήσεις το ΛΑΟΣ απάντησες

λάθος. Το ΛΑΟΣ υπάρχει τα τελευταία χρόνια, μάζεψε κάθε καρυδιάς καρύδι που είχε απωθημένα με την εξουσία, έ μερικά καρύδια προέρχονταν και από τον «χώρο».
Το ΛΑΟΣ λοιπόν δεν ήταν. Τότε; Ή μήπως νομίζεις ότι το καθεστώς δεν προσπάθησε να μας εντάξει όλους κάπου, ώστε να μας ελέγχει;

β. Πώς ακριβώς προσπάθησε τα τελευταία τριάντα χρόνια το καθεστώς να μας εξουδετερώσει, εμάς τους πραγματικούς εθνικιστές; Πιο ειδικά: Την δεκαετία του 80 πώς προσπάθησε το κράτος να μας εξουδετερώσει; Έγινε κάτι; Εκτός αν δεν μας θεωρούσε επικίνδυνους. Οπότε το ερώτημα γίνεται: Γιατί δεν ήμασταν επικίνδυνοι;
Πώς προσπά
θησε την δεκαετία του 90 το καθεστώς να μας σταματήσει; Αμέσως θα πεις : « με τον Περίανδρο». Σωστά. Ένας ξεχωριστός συναγωνιστής, μη ελεγχόμενος, δημοφιλής και αποφασισμένος, άρα επικίνδυνος, διώχθηκε άδικα και πλήρωσε για τις ιδέες του. Αυτό τι σημαίνει; Ότι το καθεστώς από το 1980- 1981 που βγήκε το πρώτος τεύχος της Χρυσής Αυγής και φάνηκε ότι κάτι νέο πάει να γίνει και ενώ μάλιστα, την ίδια περίοδο, το καθεστώς έδειχνε όλη την οργή, τον φόβο και την εκδικητικότητά του στους δικούς μας, κλείνοντάς τους για πολλά χρόνια στην φυλακή – ο Καλέντζης έκατσε μέσα 12 χρόνια - από τότε λοιπόν, μέχρι το 1998 δεν έκανε τίποτα εναντίον μας. Αυτό ξέρεις τι σημαίνει; Μόνο τη λογική βάλε. Ότι ο Περίανδρος με τις πιο πάνω ιδιότητές του, αλλά και την θέση που είχε μέσα στην Χρυσή Αυγή έγινε επικίνδυνος, ενώ μέχρι τότε η Χρυσή Αυγή δεν εγκυμονούσε κινδύνους για το καθεστώς.
Ο Περίανδρος βγήκε από την μέση λοιπόν, προσωρινά, για κάποια χρόνια . Για σκέψου καλύτερα. Η δίωξη του Περίανδρου επέφερε άμεσα κάποιο φανερό πλήγμα στην Χρυσή Αυγή; Όχι. Φαίνεται ήταν πολύ μάγκας ο «Αρχηγός»……Μακροπρόθεσμα βέβαια, η «υπόθεση Περίανδρου» υπήρξε η ταφόπλακα της ΧΑ, όμως όχι εξαιτίας του καθε
στώτος, αλλά εξαιτίας της απαράδεκτης στάσης του «Αρχηγού», ο οποίος φαινόταν να επιδιώκει να ξεχαστεί ο Περίανδρος. Ενδεικτικά αναφέρω ότι, στα 12 χρόνια δίωξης, ο Μιχαλολιάκος δεν έγραψε ποτέ ένα άρθρο για τον Περίανδρο, παρά μόνο την είδηση για την καταδίκη του (ρεπορτάζ δηλαδή), δεν έκανε μια συγκέντρωση συμπαράστασης και δεν πάτησε το πόδι του σε κανένα από τα δύο δικαστήρια.

Αντίθετα, αμέσως μετά τον θάνατο του αναρχικού Φούντα, έσπευσε να γράψει ότι τον τιμά και ακόμη περισσότερο το δήλωσε πανελληνίως από την εκπομπή του Χαρδαβέλλα.
Αλήθεια , ο «Αρχηγός» έπαθε ποτέ τίποτα; Όχι, απολύτως τίποτα. Ποτέ. Έ λοιπόν, πρέπει να είναι πολύ μάγκας……
Και για να ξαναγυρίσουμε στο καθεστώς: Την τελευταία δεκαετία τι έκανε το καθεστώς για να μας σταματήσει; Μην μου πεις για έναν βλακορουφιάνο, άχρηστο, άνθρωπο του υποκόσμου που έγραψε ένα βιβλίο, γιατί τότε δεν ξέρεις τίποτα για ρουφιάνους….
Μήπως προσπάθησε να μας σταματήσει με προσαγωγές συναγωνιστών για εξακρίβωση στοιχείων; Βέβαια, κάποιοι συναγωνιστές ταλαιπωρήθηκαν με διώξεις, αλλά δεν αποτελεί πλήγμα για μία αντικαθεστωτική οργάνωση η δίωξη ενός πιτσιρικά…. Αλλά ξέχασα δεν μιλάμε για μια αντικαθεστωτική οργάνωση, αλλά για ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα…
Όσον αφορά σε μια- δυο ακίνδυνες βόμβες, σε μία χώρα στην οποία κινδυνεύεις να πεθάνεις , ακόμα κι όταν ψωνίζεις στο σούπερ μάρκετ, οι βόμβες στην ΧΑ δεν λένε και πολλά. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι έρανοι «για την αποκατάσταση των γραφείων»….




Ή μήπως ο δήθεν αποκλεισμός από τα ΜΜΕ; Η αβάντα που έγινε την προηγούμενη Δευτέρα από τον ALTER δεν έχει ξαναγίνει। Από τα μη μεγάλα κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές είχε μόνο αυτόν και τον άφησε να μιλήσει τελευταίος! Την επομένη στο ραδιόφωνο ο Χατζηνικολάου βεβαίωσε ότι ο Μιχαλολιάκος κέρδισε τις εντυπώσεις.Σε λίγο καιρό θα τον ξαναέχει .Σκέψου δηλαδή να μην υπήρχε αποκλεισμός! Και φυσικά αυτό δεν έγινε επειδή έστειλε 2 εξώδικα.


Τα εξώδικα ήταν η δικαιολογία για την προκλητική αβάντα.. Πραγματικά, το καθεστώς πρέπει να τον τρέμει… Αλλά ακόμη κι αν είναι όπως τα λέει αυτός και με 2 εξώδικα κάνει θαύματα, γιατί τόσα χρόνια που , εσένα συναγωνιστή, σε λένε εγκληματία και συμμορίτη από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τις εφημερίδες, δεν έστελνε 2 εξώδικα να τους βουλώσει τα στόματα; Όταν κάποιες εφημερίδες, το 1998, πίεζαν με τον τρόπο τους να ασκηθεί δίωξη κατά του Περίανδρου, γιατί δεν έστελνε 2 εξώδικα να λήξει το ζήτημα;

γ. Όλα αυτά τα χρόνια που είσαι στη ΧΑ πότε αγωνίστηκες πραγματικά, έδωσες το είναι σου, διέθεσες τον περισσότερο από τον χρόνο σου, έτρεξες; Για ποια αιτία; Η απάντηση μπορεί να σε στείλει στον ψυχίατρο… Στις εκλογές!!! Είσαι περήφανος για τον εαυτό σου; Εγώ πάντως όταν το σκέφτομαι ντρέπομαι για εμένα.

δ.Και τέλος , κάποια πράγματα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Τι κατάφερε η Χρυσή Αυγή τριάντα χρόνια; Έπληξε ή ωφέλησε το καθεστώς;
Βρεθήκαμε όλοι να είμαστε ελεγχόμενοι και καταγεγραμμένοι.







Συναγωνιστή
Υπάρχουν δύο «Χρυσές Αυγές». Η μία είναι του καθεστώτος, του εγκλωβισμού των εθνικιστών, της συκοφάντησης, της έλλειψης ήθους και ευγενείας, της απουσίας και της καταστολής κάθε (πραγματικής) δράσης, της πίεσης να μείνει κανείς σε αυτήν «με το ζόρι», του μικροαστισμού, της συνδιαλλαγής, των ανθρώπων του καθεστώτος.
Αλλά υπάρχει και η άλλη Χρυσή Αυγή, η δική σου και η δική μου, των εχθρών του καθεστώτος, όλων εμάς που γίναμε μέλη, όχι για να παίρνουμε μέρος σε εκλογές και να πηγαίνουμε σε μνημόσυνα, αλλά για την Πατρίδα και την Ιδέα.

Συναγωνιστή
Δεν απευθύνομαι σήμερα σε εσένα για να σε τραβήξω από την Χρυσή Αυγή, έτσι κι αλλιώς αυτή η υπόθεση είναι τελειωμένη και δεν την σώζουν οι εκλογές.
Απευθύνομαι σ’ εσένα για να σου πω «βάστα γερά». Μην απογοητεύεσαι. Θα συνεχίσουμε τον Αγώνα. Είσαι η ελπίδα της Πατρίδας.
Αλλά για τους άλλους, τα τσιράκια του καθεστώτος, λυπούμαστε,
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΟΣ.
ristorante verona

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΙΠΠΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ Η ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ,Ο ΠΕΡΙΟΑΝΔΡΟΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΚΗΦΗΝΕΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Εθνικισμος δεν ειναι τσιφλικι ΚΑΝΕΝΟΣ.
Κ πρωτου να υπαρξει η Χρυση Αυγη, υπηρχε ο Εθνικισμος.
Κ οταν η Χρυση Αυγη θα ειναι συντομα παρελθον, ο Εθνικισμος θα συνεχισει να υπαρχει.
ΤΙΜΗ ΜΑΣ Η ΠΙΣΤΙΣ !

Ανώνυμος είπε...

Εχεις πεσει πολυ εξω