Featured Posts

29/4/10

ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΥΠΟ !!!! ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΖΗΤΟΥΛΕΣ !!! ΒΕΝΙΖΕΛΟ !!!


Η “Λευκή απεργία” των Ελλήνων πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας προκάλεσε αίσθηση και ειρωνικά σχόλια στη Τουρκία.

«Στάση εργασίας από τους Έλληνες πιλότους» ήταν ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας «Milliyet», που ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «στις κοινωνικές τάξεις που αντιδρούν για τα έκτακτα μέτρα τα οποία λαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση που πνίγεται στα χρέη, τώρα προστέθηκαν και οι πιλότοι της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

«Διάλειμμα στις αερομαχίες του Αιγαίου λόγω κρίσης» είχε τίτλο η «Haberturk» που τονίζει ότι «οι Έλληνες πιλότοι λόγω: των περικοπών στους μισθούς που τους ανακοινώθηκαν, αποφάσισαν να μη συμμετέχουν σε καμία εκπαιδευτική άσκηση (ΓΙΝΑΜΕ ΡΕΖΙΛΙ κ .ΜΠ@@@@@@Α)

Η «Vatan» είχε ως τίτλο: « Σε χρεοκοπία οδηγείται η Ελλάδα» και ανέφερε ότι «μέσα σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση της χώρας προστέθηκε και η, αντίδραση των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας που αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε ασκήσεις λόγω των περικοπών στα επιδόματα τους».

Η «Sabah» είχε τίτλο «Οι πιλότοι πήγαν σε απεργία όταν τους έκοψαν τις υπερωρίες» και συμπληρώνει ότι η οικονομική κρίση επηρέασε: και Ελληνική Πολεμική Αεροπορία. Αναφέρει δε ότι περικοπές κατά 35% στα επιδόματα των πιλότων προκάλεσαν τη λευκή απεργία τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: