Featured Posts

27/4/10

ΜΑΥΡΙΣΕ Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΙΚΑΡΩΝ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ;


Βέβαια παραμένουν στους "προμαχώνες", δηλαδή στα readiness και φυσικά έτοιμοι για οποιαδήποτε επιχειρησιακή αποστολή.
Πρόκειται για το ύστατο μέσο διαμαρτυρίας τους, καθώς το υπουργείο Eθνικής Άμυνας μέχρι στιγμής δεν έχει βρει λύση για το πτητικό τους επίδομα, παρά το γεγονός ότι άλλα είχε υποσχεθεί με απόλυτο τρόπο σε δηλώσεις η πολιτική ηγεσία.

Το defencenet.gr όπως και η free press έκδοσή του είχαν προειδοποιήσει για το τι θα συνέβαινε. Βέβαια εκεί μας οδηγεί η πολιτική ηγεσία - όχι του υπουργείου, αλλά η πολιτική ηγεσία της χώρας, η οποία βέβαια έχει τους "δικούς της" ανθρώπους στο υπουργείο. Η μεθόδευση προέρχεται καθαρά από το εξωτερικό, από το ΔΝΤ και τα γεωπολιτικά κέντρα που βρίσκονται από πίσω τους. Χθες σε άρθρο του καθηγητή του Θ.Κουλουμπή, του περιβόητου ΕΛΙΑΜΕΠ, στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, δηλωνόταν ευθέως ότι πρέπει να σταματήσουμε να εξοπλιζόμαστε ως χώρα!

Στόχος τους είναι η αποδόμηση των Ενόπλων Δυνάμεων του μοναδικού εμποδίου που έχουν τα κέντρα που κατευθύνουν τους εγχώριους πολιτικούς "αντιπροσώπους" τους σε μεθοδεύσεις κατά των Ενόπλων Δυνάμεων. Πρώτα αφοπλίζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις και μετά "σπάνε το ηθικό" οδηγώντας τα στελέχη τους στην ανέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: