Featured Posts

29/4/10

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.

Διαμαρτυρία του NPD στο ελληνικό προξενείο του Düsseldorf.


"Deutsches Geld für deutsche Interessen – keine Finanzhilfen für Griechenland!"... με αυτό το σύνθημα το γερμανικό κόμμα NPD καλεί σε συγκέντρωση σήμερα στις 10 έξω από το ελληνικό γενικό προξενείο του Düsseldorf στην οδοό Grafenberger Allee 128 A. Στην ανακοίνωσή του το NPD σημειώνει πως η εν λόγω διαμαρτυρία πραγματοποιείται σαν αντίδραση στην οικονομική βοήθεια της Γερμανίας προς την Ελλάδα μέσω του συμφώνου στήριξης, μια βοήθεια η οποία ανακοινώθηκε επίσημα χτες. "Τη στιγμή που ανακοινώνεται αυτή η βοήθεια, ο Γερμανός φορολογούμενος αιμορραγεί καθημερινά", επισημαίνουν οι εκπρόσωποι του NPD, οι οποίοι κλείνουν το σχετικό κάλεσμα λέγοντας πως καμία οικονομική βοήθεια δεν πρέπει να δοθεί στην Ελλάδα και ότι τα γερμανικά χρήματα πρέπει να αξιοποιούνται για τα συμφέροντα των Γερμανών.
http://www.ediktyo.gr/

Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την συγκέντρωση του NPD στο Ντύσελντορφ


 
Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής καταδικάζουμε απερίφραστα, την ατυχή, άνευ ιδεολογίας και λαϊκίστικη συγκέντρωση του Γερμανικού κόμματος NPD, το οποίο κατά το παρελθόν είχαμε προσκαλέσει σε εκδηλώσεις μας, εκδηλώσεις οι οποίες είχαν θέμα την αντίθεση μας στην είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη. Η συγκέντρωσή τους έχει σκοπό όχι να καταγγείλει την δημόσια διαφθορά που υπάρχει και στην Ελλάδα, όπως και στην Γερμανία, αλλά να απευθυνθεί στα πιο χυδαία οικονομιστικά αισθήματα των Γερμανών, καταφερόμενο κατά των Ελλήνων γενικά. Όπως ανακοινώθηκε και η είδηση είναι απολύτως ακριβής: «Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ελληνικό Προξενείο στο Ντύσελντορφ, έχει αναγγείλει το γερμανικό κόμμα NPD σήμερα. Με σύνθημα «τα γερμανικά χρήματα σε γερμανικές υποθέσεις-καμία οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα», το γερμανικό κόμμα μεταξύ άλλων, αναφέρει σε μία λαϊκίστικου ύφους ανακοίνωσή του ότι οι Έλληνες χάρις σε πλαστογραφημένα στοιχεία που παρουσίαζαν,
 κατόρθωναν να ζουν επί χρόνια πάνω από τις πραγματικές δυνατότητές τους εις βάρος των υπόλοιπων Ευρωπαίων. Έτσι «εναντίον αυτής αδικίας το κοινωνικό πατριωτικό κόμμα NPD καλεί τους οπαδούς του σε συγκέντρωση» εμπρός από το ελληνικό Γενικό Προξενείο, αναφέρει η ανακοίνωση.»
Θα έπρεπε να ξέρουν τα στελέχη του NPD, τα οποία πήραν αυτή τη θλιβερή απόφαση ότι τα χρήματα αυτά τα οποία ερχόντουσαν τόσα χρόνια στην Ελλάδα γινόντουσαν κατά βάση καταναλωτικά προϊόντα (κατά πρώτο λόγο γερμανικά) και επέστρεφαν στην Γερμανία. Θα έπρεπε να ξέρουν ότι τα χρήματα που χάθηκαν από την δημόσια διαφθορά έχουν σχέση με σκάνδαλα, τα οποία αφορούν και γερμανικές εταιρείες όπως την Siemens για την υπόθεση της οποίας βοά όχι μόνον το πανελλήνιο, αλλά έχουν γράψει και όλες οι γερμανικές εφημερίδες. Όλα αυτά όμως φαίνεται πως γι’ αυτούς είναι λεπτομέρειες, αφού για μια χούφτα ψήφους και για να φανούν αρεστοί σε κάποιους συμφεροντολόγους μικροαστούς δεν αντιλαμβάνονται το βάθος των πραγμάτων!
Επιπλέον δεν καταλαβαίνουν ότι αυτοί που δημιούργησαν αυτήν την τεράστια απάτη δεν είναι οι Έλληνες, αλλά αυτοί που έχουν στα χέρια τους την παγκόσμια οικονομία. Επιπλέον, θα έπρεπε πριν κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του ελληνικού προξενείου να έχουν πρώτα πάει στην πρεσβεία του Ισραήλ, στο οποίο η Γερμανία έχει δώσει τις τελευταίες δεκαετίες μυθώδη ποσά…
Δεν καταλαβαίνουν επίσης ότι η Ελλάς έχει επιλεγεί να είναι ο πρώτος κρίκος που θα σπάσει προκειμένου να δώσουν ένα τέλος οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ. Μετά την Ελλάδα ακολουθεί η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ιταλία και δεν αποκλείεται και η Γαλλία! Και στην συνέχεια θα απομείνει αυτή, η Γερμανία μαζί πιθανώς με Ολλανδία, Βέλγιο και κάποιες μικρές χώρες, σαν ο πιστός υποτακτικός του Σόρος, του Δ.Ν.Τ. και της συντροφίας του. Το NPD δυστυχώς επέλεξε σε αυτήν την κρίση με επιπολαιότητα, λαϊκισμό και χωρίς γεωστρατηγική σκέψη να σταθεί στο πλευρό των παγκόσμιων κερδοσκόπων της Νέας Υόρκης. Κρίμα!
Η Χρυσή Αυγή έχοντας αφ’ ενός μεν σαν αρχή της το Ελλάς Υπεράνω Όλων, αφ’ ετέρου δε την ελευθερία μιας αληθινής Ευρώπης, καταγγέλλει την συγκέντρωση αυτή, αποδεικνύοντας ότι οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές πάνω από την οποιαδήποτε πολιτική σχέση βάζουν την ΠΑΤΡΙΔΑ! Πράγμα το οποίο βεβαίως δεν πράττουν ούτε οι φιλελεύθεροι ούτε οι μαρξιστές.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΟ EDIKTYO ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΣ....