Featured Posts

11/9/12

“Η Χρυσή Αυγή είναι συνεπέστατη”

“Η Χρυσή Αυγή είναι συνεπέστατη”
Όταν ακόμα και οι πολιτικοί αντίπαλοι, οι αριστεροί καλλιτέχνες ομολογούν την συνέπεια των λόγων και των έργων της Χρυσής Αυγής, τότε αυτό είναι απόδειξη πως το Εθνικιστικό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!
Πέτρος Φιλιππίδης: “Η Χρυσή Αυγή είναι συνεπέστατη στα όσα λέει”!! Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Glam» δίνει τις δικές του απαντήσεις.
- Περιμένενατε τα συγκεκριμένα αποτελέσματα;
- Όχι, εξεπλάγην, ξαφνιάστηκα, αλλά τελικά κατάλαβα ότι ήταν ψήφος διαμαρτυρίας. Το βαθύ ΠΑΣΟΚ που θύμωσε εκφράστηκε ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ.
- Η είσοδος της Χρυσής Αυγής σας εξέπληξε το ίδιο;
- Καθόλου. Από τη στιγμή που η Πολιτεία δεν κάνει αυτό που θα έπρεπε για τον κόσμο, δημιουργούνται κενά στα οποία τρυπώνουν κάποιοι.
- Σε ποια κενά αναφέρεστε;
- Στην ασφάλεια. Είμαστε ένα κράτος μπάτε σκύλοι αλέστε. Όταν λοιπόν το κράτος δεν παρέχει ασφάλεια, ο κόσμος στρέφεται αλλού. Τι σας κάνει εντύπωση λοιπόν; Αφήστε που η Χρυσή Αυγή είναι συνεπέστατη στα όσα λέει. Δεν παρεκκλίνει σε τίποτα από τις προγραμματικές της δηλώσεις..
Ας θυμηθούμε τι είπε πρόσφατα και Γιάννης Μπέζος που μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις εκλογές της 17ης Ιουνίου και αντιστοίχως για τα χαμηλά ποσοστά του ΚΚΕ: Σχολιάζοντας το 7%, για δεύτερη φορά, της Χρυσής Αυγής, είπε: Η Χρυσή Αυγή πέρα από την ιδεολογική της θέση προτάσει μια συμπεριφορά η οποία είναι πάρα πολύ δυναμική και εκφράζεται με ακρότητες. Υπάρχουν συμπολίτες μας που τους αρέσει αυτό. Θα μπουν στη βουλή και αυτοί οι άνθρωποι θα ελεγχθούν με τον λόγο τους, με τη στάση τους και θα κριθούν". Όσο για την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη, σημείωσε: "Το χαστούκι δεν σημαίνει ότι κάποιος χτύπησε κάποιον συνάνθρωπό μας. Συμβολίζει ότι χτυπάω κάτι κατεστημένο, το οποίο τόσο καιρό με ενοχλεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: