Featured Posts

6/6/12

ΚΚΕ: Το αριστερό δεκανίκι του συστήματος


ΚΚΕ: Το αριστερό δεκανίκι του συστήματος

Δεν ήταν μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ, τα ΜΜΕ κ.τ.λ. που κατήγγειλαν τους «κακούς φασίστες» της Χρυσής Αυγής, για την επίθεση που δέχθηκε προχθές κάποιος Πακιστανός από αγνώστους, σε απόσταση 4 ολόκληρων χιλιομέτρων από το σημείο που βρίσκονταν οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής. Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και το «τιμημένο κουκουέ»:

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής εναντίον μεταναστών: «Η νέα εγκληματική επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής εναντίον μεταναστών επιβεβαιώνει άλλη μια φορά ότι αυτό το ναζιστικό μόρφωμα είναι στήριγμα και μηχανισμός του συστήματος, το οποίο δεν χρησιμοποιεί μόνο το καρώτο, αλλά και το μαστίγιο. Οι εργαζόμενοι που ψήφισαν την Χρυσή Αυγή πρέπει να διορθώσουν την ψήφο τους».

Στήριγμα και μηχανισμός και χαϊδεμένο παιδί του σάπιου
μεταπολιτευτικού συστήματος είναι το σταλινικό απομεινάρι ΚΚΕ και η αριστερά γενικότερα, κι όχι η Χρυσή Αυγή. Και η αριστερά δεν κρατάει καν μαστίγιο, αλλά πέτρες, ρόπαλα, βόμβες μολότοφ και σε κάποιες περιπτώσεις και δολοφονικά 45άρια. Στο σπίτι, λοιπόν, του κρεμασμένου, δε μιλάνε για σχοινί.

Τέλος, καλούμε όλους τους εργαζόμενους που ψήφιζαν το λαθρομεταναστολάγνο ΚΚΕ, από άγνοια του πραγματικού ρόλου του στο σύστημα, να διορθώσουν την ψήφο τους: Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: