Featured Posts

2/6/12

Προκλητικές κι αδικαιολόγητες συλλήψεις στελεχών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Προκλητικές κι αδικαιολόγητες συλλήψεις στελεχών και βουλευτών της  Χρυσής Αυγής

Σε συνέχεια του περιστατικού της Πλατείας Κυψέλης, όπου η αστυνομία ακολουθώντας άνωθεν εντολές παρεμπόδισε νόμιμη προεκλογική ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής, έτσι και χθες βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής συνελήφθησαν από την Αστυνομία επειδή χιλιόμετρα μακριά από αυτούς έγινε ένα περιστατικό εναντίον κάποιου αλλοδαπού με το οποίο τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσαν να έχουν καμμία σχέση. Όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά γιατί βρίσκονταν χιλιόμετρα μακριά από το περιστατικό. Η Χρυσή Αυγή, όπως έχει ξαναγραφεί, αρνείται την ανάμιξη με περιστατικά βίας και καταγγέλλει την ανάμιξη της αστυνομίας στον προεκλογικό αγώνα του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής. 

http://www.xryshaygh.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός ΣΚΑΙ είχε λυσσάξει και ανά ημίωρο έλεγε συνεχώς ότι έχει συλληφθεί η κόρη του κυρίου Ν. Μιχαλολιάκου. Επειδή έμαθα πως μετά από δύο ώρες αφέθησαν ελεύθερα όλα τα άτομα που είχαν συλληφθεί μπορεί να γίνει ένα εκτενές reportaz η τουλάχιστον ενημέρωση του ποια ώρα ΑΚΡΙΒΩΣ αφέθησαν ελεύθερα ???
Υπάρχει λόγος συγκεκριμένα θέλω να καλέσω την Δευτέρα το βράδυ στην εκπομπή ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ του κυρίου Κωνσταντίνου Λαβίθη να τους ρίξω ένα κράξιμο .
Ευχαριστώ και αναμένω ... :)
Καλή Δύναμη .!!!