Featured Posts

14/6/12

ΒΙΝΤΕΟ : Η Χρυσή Αυγή για την Ελληνική Α.Ο.Ζ.

Το δόγμα της Χρυσής Αυγής περιλαμβάνει σε πρωτεύουσα θέση τη γεωστρατηγική της κεραυνοβόλου ανακήρυξης της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Η Ελλάς, σε άμεση συνεργασία με τον πρώτο στρατηγικό μας εταίρο, την προέκταση του μείζονος Ελληνισμού, την Κυπριακή Δημοκρατία, οφείλει άμεσα να θεσπίσει και να οριοθετήσει την Αποκλειστική Οικονομική της Ζώνη. Θα κινηθούμε στο ίδιο ακριβώς πλαίσιο που βάδισε το Ισραήλ, ένα κράτος που μέσα σε ένα σαφώς εχθρικότερο περιβάλλον, κατάφερε σε ελάχιστο χρόνο να αντλεί τα ενεργειακά του κοιτάσματα και να εξοικονομεί τεράστια κέρδη από αυτά.
Το υπερ-κοίτασμα Λεβιάθαν δεν είναι περισσότερο προσοδοφόρο από τα ελληνικά κοιτάσματα φυσικού αερίου της νότιας Κρήτης και πιο συγκεκριμένα της περίφημης λεκάνης του Ηροδότου.
Όσοι λένε ότι η υπόθεση αυτή θα καθυστερήσει να προσφέρει κέρδη στο ελληνικό δημόσιο, εξαπατούν το λαό. Η Ελλάς παράγει πετρέλαιο από το 1973, όταν με τα πρωτόλεια μέσα της εποχής, ξεκινήσαμε την εκμετάλλευση του κοιτάσματος του Πρίνου, το οποίο παραμένει παραγωγικό. Μοναδικό προαπαιτούμενο είναι η ύπαρξη εθνικής ηγεσίας, την οποία μπορεί να εξασφαλίσει στη χώρα μόνο το πολιτικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής.



Δεν υπάρχουν σχόλια: