Featured Posts

8/1/10

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙ ΠΟΡΕΙΑΣ ΙΜΙΩΝ.ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ



Μετράμε αντίστροφα,σαν παιδιά μικρά.

Είναι τέτοια η χαρά και η όρεξή μας που θα πάρουμε επιτέλους μέρος σε αυτήν την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης που μετράμε πλέον σχεδόν 20 ημέρες...
Είναι αυτό που περιμέναμε τόσο καιρό να Ωριμάσει και να Καρποφορήσει.
Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε σαν ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ , εδώ και 3 χρόνια τώρα.Να ενημερώσουμε όσον το δυνατόν περισσότερους Έλληνες μπορούμε και έπειτα να τους σηκώσουμε από τον καναπέ του Συστήματος.
Ναι, κι εμείς εκεί ήμασταν, στον καναπέ.Βλέπαμε άλλους να τρέχουν στο δρόμο, άλλους να φωνάζουν "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" , βλέπαμε άλλους να φωνάζουν "Έξω οι ξένοι απ'την Ελλάδα" και "Στα Ίμια νεκροί, 3 Αξιωματικοί.Αλήτες,προδότες, πολιτικοί".

Φτάνει η ώρα λοιπόν Συναγωνιστές,που θα δώσουμε το ΠΑΡΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ.Διότι είναι εύκολο να λες ότι είσαι Εθνικιστής,αλλά δύσκολο πολύ, πρώτα στο Λόγο και μετά στην Πράξη.

Στη βράση, κολλάει το σίδερο...


ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ" , Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mi trwte ton prologo,mpainoun anarxikoi kai spernoun dixonia.oloi enwmenoi,ema8a otan mpainei enas kai to paizei mia x.agititis mia oti na nai kai kanei probokatsia.diastauromeno.ellas i tefra

Αριστερός Εθνικιστής είπε...

και εμείς εκεί θα είμαστε να τα πούμε...

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ !!!!!
Κ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ".... ;)