Featured Posts

11/6/12

Χρυσή Αυγή εναντίον τηλεδημοσιογράφων, αριστεράς και μνημονιακων

Μόνη εναντίον όλων, ένας ρόλος στον οποίο έχει συνηθίσει η Χρυσή Αυγή, εμφανίζεται και σήμερα σε ανακοίνωση του κόμματος η οποία αναφέρει:
"Παλαιότερα, υπήρχε μια διαφήμιση απορρυπαντικού, το μότο της οποίας ήταν: «29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν ….». Αυτές τις μέρες, μετά το γνωστό στημένο επεισόδιο στο κανάλι του Κυριακού, βγαίνουν όχι μόνο 29 αλλά πολλοί περισσότεροι κατασκευαστές της δυστυχίας του ελληνικού λαού, που συνιστούν στον ίδιο λαό που εξαθλίωσαν, να «διορθώσει την ψήφο του» και να μην «ξαναψηφίσει Χρυσή Αυγή».

Ποιον να πρωτοθυμηθούμε και ποιόν να ξεχάσουμε: ΟΛΟΙ οι πολιτικάντηδες μαζί με μια φωνή, Σαμαράς, Τσίπρας, Παπαρήγα, Βενιζέλος (και ο Jeffrey...), Κουβέλης, Οικολόγοι, Καρατζαφέρης (και οι έχοντες «ειδική αποστολή» σε τούτες τις εκλογές «ναζισταί» του), ακροαριστερά συμμορίτικα μορφώματα κ.τ.λ., ΟΛΟΙ αυτοί ξέχασαν τις διαφορές τους και έπεσαν σαν τα όρνεα να κατασπαράξουν την Χρυσή Αυγή! Ή μήπως δεν έχουν πραγματικές διαφορές και υπηρετούν το ίδιο σύστημα;

ΟΛΟΙ οι μεγαλοδημοσιογράφοι, στο ίδιο χορωδιακό τέμπο: και ο Πρετεντέρης και ο Ευαγγελάτος, και η Στάη, και η Τρέμη, και ο Αυτιάς, και ο Παπαδάκης, και ο Οικονομέας, και ο Καμπουράκης, και ο Χασαπόπουλος, και ο Αναγνωστάκης, και ο Σρόϋτερ, και ο Παπαχελάς, και ο Βερύκιος, και όλοι εκείνοι που συνιστούν υποταγή και ψυχραιμία στην ολοκληρωτική καταστροφή μας.

Για να μην το κουράζουμε το θέμα, το δίλημμα των επομένων εκλογών είναι ξεκάθαρα το εξής: Μ’ όλους αυτούς που είναι υπεύθυνοι για τη δυστυχία μας ή με τη Χρυσή Αυγή; Η απάντηση δική σας!".
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: