Featured Posts

12/6/12

Το κοινωνικό έργο της Τ.Ο. Κεφαλονιάς


Το κοινωνικό έργο της Τ.Ο. Κεφαλονιάς

Η Τ.Ο. Κεφαλονιάς της Χρυσής Αυγής, στα πλαίσια των δράσεών μας και ξεκινώντας τις κοινωφελείς δραστηριότητές μας, έχοντας στο μυαλό μας περισσότερο τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συμπατριώτες μας και λιγότερο το αποτέλεσμα της προσεχούς εκλογικής αναμέτρησης (όταν τα καθεστωτικά κόμματα ενδιαφέρονται, τη στιγμή που οι Έλληνες υποφέρουν, μόνο με τα εκλογικά ποσοστά τους, ενώ τα ντόπια κομματόσκυλά τους ασχολούνται μέρα-νύχτα με το μόνο πράγμα που ξέρουν να κάνουν, την ψηφοθηρία), ενημερώνουμε τους Έλληνες συντοπίτες μας ότι προχωρούμε στα εξής:
1ον) Σύσταση εθελοντικών ομάδων δασοπροστασίας και περιφρούρησης.
2ον) Σύσταση ομάδων καθαριότητας (καθαρισμοί μνημείων, πινακίδων, δασών, παραλιών κλπ.).
3ον) Συλλογή τροφίμων, ρουχισμού, παιχνιδιών και διάφορων άλλων αντικειμένων, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν Ελληνικές οικογένειες του νησιού μας που τα έχουν ανάγκη. Η συλλογή και η διανομή θα πραγματοποιούνται στα γραφεία μας στην Πλατεία Αργοστολίου, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 21.30 – 23.00.
4ον) Δημιουργία Τράπεζας Αίματος στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, στο όνομα «Χρυσή Αυγή – Πυρήνας Κεφαλονιάς». Σε αυτήν την προσπάθεια, καλούμε όλους τους Έλληνες συμπατριώτες μας, ανεξαρτήτου πολιτικής τοποθέτησης, να συνδράμουν.
Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε στις δράσεις μας, γιατί το νησί ανήκει σε όλους τους Κεφαλονίτες.
Τηλέφωνα επικοινωνίας, 6981419650, 6945134452.
http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: