Featured Posts

13/6/12

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη ανατροπής


Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη ανατροπής
Πολλοί είναι αυτοί που παριστάνουν τους εχθρούς του Συστήματος και πρώτοι και καλύτεροι οι κομμουνιστές του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ. Σημασία όμως δεν έχουν τα λόγια αλλά η πράξη. Και στην πράξη αποδεικνύεται ότι ο μοναδικός αδυσώπητος εχθρός του Συστήματος είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτό φαίνεται από τη λύσσα με την οποία ΟΛΟΙ οι άλλοι ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ στο να μας πολεμούν. Έτσι είναι προφανές ότι ΟΛΟΙ οι άλλοι μαζί αποτελούν ακριβώς αυτό το ΣYΣΤΗΜΑ που το επαναστατικό κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μόνο αντιμάχεται με τρόπο απόλυτο, ζητώντας ανατροπή και αλλαγή σε ΟΛΑ.
Εκείνο που προκαλεί όμως έκπληξη και εντύπωση δεν είναι ότι μας πολεμάει, υπερασπιζόμενος το Σύστημα, ο Σαμαράς, αλλά οι κομμουνιστές, ακόμη και οι ίδιοι οι υπερασπιστές υποτίθεται της κομμουνιστικής ορθοδοξίας ηγέτες του ΚΚΕ. Αυτό αποδεικνύει εκείνο που μόνον εμείς οι εθνικιστές γνωρίζαμε και διακηρύτταμε τόσα χρόνια τώρα. Ότι δηλαδή ο Κομμουνισμός και ο Καπιταλισμός αποτελούν απλώς τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Το νόμισμα αυτό δεν είναι τίποτε άλλο παρά το Σύστημα, που άλλοι το βλέπουν από τα δεξιά και άλλοι από τα αριστερά!
Ναι, συναγωνιστές και φίλοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο Κομμουνισμός είναι και σήμερα, περισσότερο από ποτέ, αυτό που πάντα ήταν: η εναλλακτική λύση του Συστήματος. Αυτό πρέπει να το διακηρύξουμε παντού, αν και ο Λαός το έχει ήδη καταλάβει χωρίς να χρειασθεί να του το τονίσουμε εμείς οι Χρυσαυγίτες. Γι' αυτό και όλοι οι άλλοι συμφωνούν εναντίον μας, δεξιοί και αριστεροί. Με λίγα λόγια ολόκληρο το Σύστημα.
Δεν καταλαβαίνουν όμως το αυτονόητο, δηλαδή το ότι όσο μας πολεμούν με λύσσα τόσο μας δυναμώνουν ακόμη περισσότερο. Γιατί ο Ελληνικός Λαός βλέπει και καταλαβαίνει ποιός είναι το Σύστημα και ποιός ο εχθρός του. Και αυτό τη στιγμή που ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Σύστημα έχει αποτύχει παταγωδώς. Είναι φυσικό λοιπόν τότε ο Ελληνικός Λαός να στρέφεται με μια πρωτόγνωρη λαχτάρα προς τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ο Λαϊκός Εθνικισμός που εκφράζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξέρει η άνεργη νεολαία ότι δεν θα τους προδώσει όπως όλοι οι άλλοι. Γι' αυτό και πυκνώνει τις τάξεις μας, γινόμενη κατ' αυτό τον τρόπο η πρωτοπορία της μεγάλης ρήξης, της πλήρους ανατροπής και της καθολικής και ριζοσπαστικής αλλαγής. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο γνήσιος Τρίτος Δρόμος που δεν συμβιβάζεται με ημίμετρα και δεν αρκείται στα κούφια λόγια. Ο αυθεντικός αυτός Τρίτος Δρόμος, με οδηγό τον ρηξικέλευθο Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο., ανοίγεται τώρα μπροστά μας για να τον βαδίσουμε σε πείσμα όλων των άλλων και με τη δύναμη που μας δίνει ο Θεός και ο Ελληνικός Λαός. Εμπρός λοιπόν τώρα όλοι μαζί για να κάνουμε τον άνισο αγώνα μας νικηφόρο, ξεπερνώντας το 10%!
ΖΗΤΩ Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
Ε.Χ.
http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: