Featured Posts

15/6/12

Εκατοντάδες Εθνικιστές στην Σαλαμίνα



Εκατοντάδες Εθνικιστές στην Σαλαμίνα
Μέσα σε κλίμα μεγάλης προσμονής και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 10 Ιουνίου, η μεγάλη συγκέντρωση του Κινήματος μας, στο όμορφο νησί της Σαλαμίνας, η οποία κορυφώθηκε με τις ομιλίες τριών Συναγωνιστών. Από νωρίς το απόγευμα κάτοικοι του νησιού, μαχόμενοι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, φίλοι και υποστηριχτές κάθε ηλικίας, συγκεντρώθηκαν στην κεντρική Πλατεία Σιντριβανίου (Φλαμίνγκο), προκειμένου να ενημερωθούν για τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και την τρέχουσα επικαιρότητα. Τους ομιλητές προσφώνησε ο Συναγωνιστής από την Τ.Ο. Πειραιά, Νίκος Αποστόλου, ο οποίος, στον σύντομο χαιρετισμό του, προέτρεψε τον κόσμο να στηρίξει, εκ νέου, την Χρυσή Αυγή στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, ώστε να καταστεί το Κίνημα ανάχωμα στις καταστροφικές βλέψεις των πολιτικάντηδων.

Τον λόγο πήρε η Συναγωνίστρια και υποψήφια βουλευτής Α’ Αθηνών, Γεωργία Βαρδουλάκη, που αναφέρθηκε στην, εσκεμμένως, δεινή κατάσταση της Χώρας μας προκειμένου να οδηγηθούμε στην εκχώρηση, δια παντός, της Εθνικής μας κυριαρχίας, την διάρρηξη του κοινωνικού μας ιστού και τον αφανισμό κάθε ίχνους εθνικής υπόστασης. Αμέσως μετά ακολούθησε η ομιλία του Συναγωνιστή από την Τ.Ο. Πειραιά, Περικλή Μουλιανάκη, ο οποίος, με εύστοχο τρόπο, καυτηρίασε την τρέχουσα πολιτική αλλά και «δημοσιογραφική» επικαιρότητα και απάντησε σε όλους, όσοι σπιλώνουν το Ήθος και την Αγωνιστική Στάση των Χρυσαυγιτών, ελέω ψηφοθηρικής περιόδου.

Τέλος, η μεγαλειώδης συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Σαλαμίνιου υποψήφιου βουλευτή Β΄ Πειραιά, Μιχαήλ Παπαδημητρίου, ο οποίος με γλαφυρό και δηκτικό τρόπο κατήγγειλε την δόλια και ανθελληνική μεταπολιτευτική στάση των εναλλασσόμενων εθνοπατέρων, που οδήγησαν την Ελλάδα στα νύχια του ΔΝΤ και των διεθνών τοκογλύφων. Εν μέσω επευφημιών και βροντερών συνθημάτων, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την πρόσφατη «τηλεμαχία» του εκπροσώπου του Κινήματος μας, Ηλία Κασιδιάρη, με την αριστερίζουσα τηλεπερσόνα, Λιάνα Κανέλλη. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο και την υπόσχεση ότι όλοι οι Εθνικιστές θα αγωνιστούμε, κρατώντας ψηλά τις σημαίες της Ελευθερίας, για να ανατείλει σύντομα στον τόπο μας, μια νέα αυγή, η Χρυσή Αυγή!
undefined

Δεν υπάρχουν σχόλια: