Featured Posts

24/5/12

ΒΙΝΤΕΟ : “Παρακρατική οργάνωση είναι η Νέα Δημοκρατία”


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής επέστρεψε την λάσπη στον Νίκο Νικολόπουλο.
Την ίδια αποτυχημένη καραμέλα της Νέας Δημοκρατίας περί παρακρατικών οργανώσεων και κουκούλων αναπαρήγαγε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τα γεγονότα της Πάτρας κατά αντιπαράσταση με τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.
Ο κος Νικολόπουλος αντί να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για την εγκατάλειψή του στο έλεος της βίας και της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών καταφέρθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής με τις ίδιες αποτυχημένες ατάκες και χαρακτηρισμούς. Να θυμίσουμε πως ο πρόεδρος της "μεγάλης" κεντροδεξιάς παράταξης προεκλογικά έκανε λόγο "για κουκουλοφόρους και νοσταλγούς του Χίτλερ που θα φέρουν την σημαία των Ναζί στην Βουλή". Τα περαιτέρω σχόλια είναι περιττά...
Στις συνεχιζόμενες προκλήσεις από τον κ. Νικολόπουλο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης του επέστρεψε τον χαρακτηρισμό, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Παρακρατική οργάνωση είναι η Νέα Δημοκρατία". Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής συμπλήρωσε πως: "Η Νέα Δημοκρατία μας έφερε σε αυτό το χάλι. Προεκλογικά ο Αντώνης Σαμαράς υποσχέθηκε πως θα επανακτήσουμε τις πόλεις μας και τελικά φτάσαμε να βλέπουμε τους αστυνομικούς να φυλάνε τους εγκληματίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: