Featured Posts

25/5/12

Ο ΕΛΛΗΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ...!!!





Όταν η πολιτική διοίκηση της εθνικής κοινότητας αγνοεί τις επιδιώξεις και την ταυτότητα του Έθνους εξυπηρετώντας ξένα συμφέροντα  υπό το πρόσχημα της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών και της λογιστικής τακτοποίησης δήθεν εθνικών χρεών, τότε αυτοκαταργείται. Ο δε λαός έχει την υποχρέωση να καθαιρέσει την επικίνδυνη ηγεσία.
Είναι σαφές ότι οι δυνάμεις της παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης ως συνύπαρξη εννοούν την υπέρβαση και κατάργηση των εθνικών συνόρων από την παγκοσμιοποίηση της πολιτικής διοίκησης. Απώτατος στόχος τους είναι η αντικατάσταση των εθνών από το παγκόσμιο υπερκράτος.
Όμως ο Έλληνας ανήκει μονάχα στο Ελληνικό Έθνος και η επιδίωξη η δική του είναι η υπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος και η ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας. Ο δε Πατριωτισμός του δεν είναι τυχαίο και συγκυριακό φαινόμενο, αλλά εγγενές στοιχείο της προσωπικότητας και του γενετικού του κώδικα.
Έλεγε ο μεγάλος πατριώτης και εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς ότι ο εθνικισμός στον Έλληνα είναι έμφυτος και ότι ο ίδιος ήταν Εθνικιστής. Ο μεγάλος ποιητής του Ελληνικού Έθνους υπήρξε ο υμνητής του μεγαλείου της φυλής μας και συνεπής οραματιστής της Μεγάλης Ιδέας του Γένους, της εθνικής μας ολοκληρώσεως. Ένας σύγχρονος προφήτης του Ελληνισμού που είχε προβλέψει την είσοδο στα πολιτικά μας πράγματα του σιωνισμού, των παγκόσμιων μεγάλων συμφερόντων και της σάπιας ελληνόφωνης πολιτικής φατρίας των ενσυνείδητων ραγιάδων και προδοτών της Φυλής μας.
Η ελληνική κοσμοθεωρία είναι η μοναδική ιδεολογική βάση του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Για τον Έλληνα δεν υπάρχουν κριτήρια αντιμετωπίσεως του εχθρού της Ελληνικής Φυλής ούτε κριτήρια προσεγγίσεως του φερόμενου φίλου. Και η ίδια η ελληνική κοινωνία δεν είναι φέουδο κανενός ούτε οικόπεδο που διαμοιράζεται στους κληρονόμους ανήθικων και ανθελληνικών συμφερόντων. Ο Έλληνας οδηγείται στις πολιτικές του αποφάσεις και καθοδηγείται στις πολιτικές του ενέργειες με γνώμονα το καλύτερο αποτέλεσμα της Ελληνικής Πολιτείας στην οικονομία, στην κοινωνία και στον διεθνή περίγυρο.
Ο Έλληνας δεν είναι ουραγός. Είναι ο πρώτος μες στην κοινωνία των εθνών. Δεν εκπολιτίζεται από βαρβάρους, αλλά εκπολιτίζει βαρβάρους. Δεν μπαίνει κάτω από ξένες σημαίες και εντολές, αλλά υψώνει ψηλά την ελληνική σημαία σε κάθε βήμα του στην οικουμένη και προωθεί την ελληνική σκέψη και κυριαρχία. Δεν επηρεάζεται από τις σειρήνες της ψευτοδιανόησης και του οικουμενισμού αλλά αφουγκράζεται τα νάματα των σοφών της φυλής μας, ατσαλώνει το ηθικό και το φρόνημα των συγκαιρινών του Ελλήνων και εργάζεται για την οικοδόμηση ενός εθνικού και λαϊκού κράτους που θα προκύψει από τα δικά του χέρια και τη δική του φωνή.
Ο Έλληνας δεν χαρίζει τίποτα ολότελα δικό του σε υπάρξεις έξω από τον ελληνικό κόσμο. Δεν ανοίγει το σπιτικό του και δεν το εγκαταλείπει για να έρθουν άλλοι να το κατοικήσουν. Και δεν του πρέπει να κάνει πολιτική διοίκηση με ανθρώπους που έχουν ή χρησιμοποιούν ελληνική γλώσσα αλλά ανθελληνική καρδιά και νου.
Ο Έλληνας πολεμά για την Μακεδονία και για την Σημαία του γιατί δεν είναι απλό χώμα ούτε κάποιο πανί όπως λένε εχθροί πάσης φύσης. Η εθνική μας γη, λεύτερη και σκλαβωμένη, ελληνική για πάντα, είναι οι αιματοπότιστοι βωμοί και εστίες των πατεράδων μας, το άγιο βήμα που έχει καμωθεί για να κοινωνούν μονάχα Έλληνες. Και η Σημαία Μας είναι ο αρχηγός της συντεταγμένης παρατάξεως των Ελλήνων. Ο όρκος ο ιερός από τα βάθη των αιώνων και για πάντα που λέει πως η πατρίδα παραδίδεται στις νέες γενιές Ελλήνων πάντα μεγαλύτερη και καλύτερη κι όχι ως απαξιωμένη οντότητα σε μια αλυσίδα υπόδουλων εθνών. 
Το ελληνικό έθνος έχει γεννηθεί ως φάρος της ανθρωπότητος. Είναι το κάστρο της ελληνικής ελευθερίας και ισχύος. Ποτέ δεν συμβιβαστήκαμε ψάχνοντας απελευθερωτές και «ιερές συμμαχίες». Για τον Ελληνισμό και για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό η Ελλάς ήταν, είναι και θα είναι ισοβίως Αίμα και Φυλή. Είναι ο αταλάντευτος και ανόθευτος φορέας εθνικής καταγωγής και φυλετικής συνείδησης που ενώνει τους Έλληνες στο δρόμο της δημιουργίας και της προόδου.
Ο Έλληνας βάζει τους δικούς του όρους για την εκπλήρωση της αποστολής του Έθνους μας. Δεν δέχεται καμία άρχουσα τάξη γιατί ο μόνος που αποτελεί γνήσια άρχουσα τάξη είναι ο κτίστης της πολιτειακής συγκρότησης και του ανθρώπινου πολιτισμού. Άρχουσα τάξη κατά συνέπεια είναι ο Έλληνας. Το ελληνικό φως θα αναμετρηθεί εκ νέου με το νεοταξικό σκοτάδι. Αλλά στο τιμόνι του έθνους δεν θα είναι πλέον ο ραγιάς των ραγιάδων όπως έλεγε ο Κωστής Παλαμάς ούτε η αναπαλαιωμένη έκδοση των πολιτικάντηδων που κάμουν τα υποτιθέμενα νέα κόμματα από τις ίδιες φθαρμένες βάσεις.
Στην νέα γέννα της ανακαινισμένης Ελλάδος τα σκήπτρα της εθνικής εξουσίας θα τα πάρει στα στιβαρά του χέρια ο Έλληνας που διαθέτει καθαρή συνείδηση και δυνατή θέληση να τσακίσει τους ανθέλληνες και να τρανώσει το Ελληνικό Έθνος. Κι αυτός ο Έλληνας δύναται να είναι μονάχα εθνικιστής. Μπροστά και πάντα πρώτοι με τη γη να τρέμει στο πέρασμα του Ελληνισμού και του Εθνικοκοινωνισμού. Με την αυγή της Φυλής μας να υποδέχεται το φως το χρυσό του ζωογόνου ελληνικού ήλιου.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: