Featured Posts

28/5/12

Σταθερά - Δυναμικά - Σίγουρα .

Συνεχίζουν να αγνοούν τους Νόμους και τους Κανόνες, περί της Ισότητας όλων των Ελλήνων απέναντι από το Νόμο και πόσο μάλλον, όταν πρόκειται για εκλογές και κόμματα.
Τα μπουρδελομάγαζα τους, προβάλουν κόμματα με ποσοστά από 1% μέχρι 2% ,χωρίς να προβάλλουν όπως ορίζει ο Νόμος, ένα κόμμα που έλαβε το 7% των Ελλήνων.
Και φυσικά, ομιλώ για τη Χρυσή Αυγή.
Το εξώδικο του Κινήματος στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, δεν το πήρανε κ πολύ σοβαρά ,απ'ότι μπορεί κάποιος να διαπιστώσει και η λασπολογία τους και η βρωμιά τους(σε όλο το μεγαλείο της) συνεχίζεται ακάθεκτη.
Προβοκάτσιες και ψεύδη εναντίων, οποιαδήποτε κινήσεων και απόψεων του Κινήματος, λάσπη και χολέρα, για τις απόψεις και τις Ιδέες μας, χωρίς πραγματικά να μπορούμε να τις διαψεύσουμε  και να πούμε  τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ.
Συνεχίζουνε να προσβάλλουνε σχεδόν 500,000 Έλληνες, αφαιρώντας τους , το δικαίωμα του Λόγου στην ουσία και το πράττουν, αυτοί που αυτοαποκαλούνται "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" .
Περισσότερο δημοκράτες, είμαστε εμείς μου φαίνεται τελικά, παρά αυτοί που κραυγάζουν περί Δημοκρατίας.

Κάνουνε έρευνες , για να "εξηγήσουν" το φαινόμενο "Χρυσή Αυγή" και το γιατί, μπήκε στη Βουλή.
Κοινός, η συκοφάντιση και η προπαγάνδα τους, πάει σύννεφο, αλλά η "μπογιά σας" δεν περνάει πλέον...
Το μόνον που δεν ακούσουμε ΑΚΟΜΑ, είναι ότι και για την κακοκαιρία φταίει η Χρυσή Αυγή !
Δεν τους βγαίνουν τα κουκιά με της δημοσκοπήσεις τους...και ανεβάζουν την Αποχή και το Δεν ξέρω, για να καλύψουν τα εγκληματικά τους σχέδια παραπληροφόρησης.
Εκπομπές και εκπομπές, σε όλα τα κανάλια, προβάλουν τους ίδιους ανθρώπους και τις ίδιες απόψεις, λες και ο τηλεθεατής είναι κανένας χοντρομαλάκας που κάθεται να τους πιστέψει και να τους ακούσει.

Είναι αυτοί,που συνεχίζουν να προσβάλλουν τον Ελληνικό λαό και να τον υποτιμούν και αυτόν αλλά και τη νοημοσύνη του.
Είναι αυτοί που μιλούνε για δημοκρατία, αλλά προβάλουν κ δέχονται ορισμένες , επιλεκτικές απόψεις, μα όχι όλες !...
Είναι αυτοί, οι σάπιοι τιποτένιοι δημοσιοκάφροι, που συνεχίζουν να παίρνουν παχυλούς μισθούς, ενώ ο λαός μας πεινάει.
Είναι αυτοί, που με λύσσα συνεχίζουν να στηρίζουν το Σύστημα τους, που σε ένα σημείο, φταίει και αυτό για την κατάντια μας. Αυτοί που κάνανε πλάτες στους πολιτικούς τους, που τους βόλευαν τόσα χρόνια και κάνανε παρεούλα τα κουμάντα τους, γεμίζοντας τις τσέπες τους και κοροϊδεύοντας το λαό μας.

Ας είναι αυτοί, λοιπόν, που θα είναι οι πρώτοι που θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης, για την οικιοθελώς αποπλάνηση κ παραπλάνηση, του Ελληνικού λαού, για δικούς τους σκοπούς και συμφέροντα.
Αυτοί οι "δημοκράτες", που θα πληρώσουν για όλα ,όποια ηλικία και αν έχουνε, όπου και αν βρίσκονται.
Και να είστε σίγουροι, ότι μόλις αναλάβουν την εξουσία οι Εθνικιστές, οι προδότες θα πληρώσουνε για ΟΛΑ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !

Ευάγγελος Dexter

Δεν υπάρχουν σχόλια: