Featured Posts

22/5/12

Στο δίλημμα με “Πατριώτες ή προδότες” η απάντηση είναι “Με τους Εθνικιστές”!




Να θυμίσουμε στον Γιώργο Καρατζαφέρη πως οι Έλληνες δεν "τσιμπάνε" πια και το απέδειξαν στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Στο δίλημμα: "Πατριώτες ή προδότες" η απάντηση και στις 17 Ιουνίου θα είναι ηχηρή. Ούτε με τους πατριδοκάπηλους ψευτο - πατριώτες ούτε με τους προδότες. Ο ελληνικός λαός έχει αποφασίσει αμετάκλητα να στηρίξει τους Έλληνες Εθνικιστές και στις ερχόμενες εκλογές θα τους δώσει ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό και δυνατή φωνή στην Βουλή!



Ο τηλεπρόεδρος έθεσε το ψευτοδίλημμα "Ή με τους προδότες ή με τους πατριώτες". Τον μοναχικό δρόμο της παραφροσύνης ακολουθεί ο πρόεδρος του Λά(γ)ος, Γιώργος Καρατζαφέρης, καθώς δεν μπορεί να χωνέψει ακόμα την τεράστια εκλογική ήττα, την εγκατάλειψη από τα πολιτικά του τέκνα και το γεγονός πως έχει μείνει εκτός παιχνιδιού. Την στιγμή που και τα τελευταία του πρωτοπαλήκαρα τον εγκαταλείπουν, ο Θάνος Πλεύρης, ο Κυριάκος Βελόπουλος κι ο Κώστας Κιλτίδης (ο άνθρωπος που αλλάζει κόμμα μια φορά τον χρόνο), ο τηλεπρόεδρος νομίζει ότι ακόμα απευθύνεται σε πρόβατα.

Σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Παναγιώτη Πικραμμένο (αλήθεια γιατί κλήθηκε;) επιτέθηκε στην κεντροδεξιά παράταξη του Αντώνη Σαμαρά που έχει δεχτεί στις κυνοβολευτικές τις αγκάλες όλα τα πρώην προβεβλημένα μεγαλοστελέχη του Λά(γ)ος. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Το δίλημμα στις επόμενες εκλογές είναι ή με τους πατριώτες ή με τους προδότες. Δυστυχώς δεν άλλαξε μυαλά ο κ. Σαμαράς. Η Ελλάδα θέλει πατριώτες, δεν θέλει το DNA των προδοτών".

http://xryshaygh.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ
ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΗΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ Η ΚΑΙ Ο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ?