Featured Posts

8/5/12

ΔΙΑΡΡΗΔΗΝ



Κηρύξαμε Ξεκάθαρα ως ύπατο σκοπό του Κινήματός μας την σωτηρία και προάσπιση της Λαϊκής Κοινότητας, που αποτελεί το ζωντανό οργανικό κομμάτι του Έθνους, από κάθε εξωτερικό κι εσωτερικό εχθρό.
Εξηγήσαμε Σαφώς τις απαρτιωμένες θέσεις μας γύρω από τα απαράγραπτα ιστορικά δίκαια του Έθνους μας και την προστασία της παράδοσής του, ενώ καταδείξαμε τους εμφανείς κι αποκαλύψαμε τους αφανείς και συγκαλυμμένους εχθρούς του.
Εκφράσαμε Ρητά την αμετακίνητη κι ολοκληρωτική προσήλωσή μας στην προστασία της εθνοφυλετικής ταυτότητας του Ελληνισμού, καθώς αυτή είναι ο κυρίαρχος απαραίτητος όρος για την διατήρηση της ιδιοπροσωπείας του. Αρνηθήκαμε Κατηγορηματικά κάθε είδους συμβιβασμό με τις κάλπικες ψευτοπατριωτικές δυνάμεις της κοσμοπολίτικης εθνικοφιλελεύθερης δεξιάς και τα διάφορα γαλανόλευκα αστικά ράκη, επιμένοντας σε ακλόνητες πολιτικές επιλογές ενάντια στην εκφυλισμένη πολιτική ορθότητα.
Δηλώσαμε Απερίφραστα την ακλόνητη αφοσίωσή μας στην υπόθεση της Εθνικής και Κοινωνικής Δικαιοσύνης για την αμείλικτη τιμωρία των προδοτών του Έθνους και του Λαού : Όλων των ενόχων του δόλιου ξεπουλήματος της Πατρίδας, των προαγωγών της λαϊκής εξαθλίωσης, των ληστών του εθνικού πλούτου και των συνωμοτών της εθνοαποδόμησης.
Οι λαϊκές μάζες συναισθάνθηκαν το εγερτήριο κάλεσμά μας κι ανταποκρίθηκαν. Θα ξεκαθαρίσουμε με σιδερένια θέληση κι ακάματη τόλμη τα μεγάλα προβλήματα της Πατρίδας και του Λαού μας. Οι λαϊκές μάζες που ένοιωσαν την αλήθεια μας, θα την αποδεχτούν, θα την κατανοήσουν και θα συμμετέχουν γενναία στον τιτάνιο Αγώνα μας της σύγχρονης Εθνικής Αντίστασης.
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Σταθείτε σκληροί κι αδίστακτοι : Η εκλογική νίκη αποτελεί εκπόρθηση ενός οχυρού του Καθεστώτος κι όχι θυρανοίξια του καθεδρικού της Εθνεγερσίας. Το μέλλον μας προσμένει να το υποτάξουμε !
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ Συνεχίζουμε Αναμφίβολα την επίμοχθη πορεία μας για την Εθνική Αναγέννηση και την Κοινωνική Ανασυγκρότηση !
Διαρρήδην Ανειρήνευτος Αγώνας Μέχρι την Τελική Νίκη !

ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ !

 

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: