Featured Posts

26/5/12

Στη ΔΗΜΑΡ ο Ιλχάν Αχμέτ...μετά την Ρεπούση τα υπόλοιπα ειναι πταίσματα ...



Είναι Εθνικιστής ο Σαμαράς ...Δήλωσε ! 
Στην Ντόρα να τα πεί που νόμισε επειδή τους χάρισε τα τζαμιά τους πήρε ...(Ο Τούρκος ψηφίζει Τούρκο )
Η προσχώρηση του μουσουλμάνου δικηγόρου, πρώην βουλευτή της ΝΔ, Ιλχάν Αχμέτ στη Δημοκρατική Αριστερά επισημοποιήθηκε μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη.

Ο Ιλχάν Αχμέτ, που στις τελευταίες εκλογές πολιτεύτηκε με τη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, θα καταλάβει την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο του Νομού Ροδόπης, φιλοδοξώντας να μετατρέψει την εκλογική δυναμική του σε έδρα αυτή τη φορά, αφού στις... εκλογές της 6ης Μαΐου, παρά το γεγονός ότι είχε λάβει περίπου 11.000 σταυρούς δεν κατόρθωσε να εκλεγεί εξαιτίας της αποτυχίας της ΔΗΣΥ να μπει στη Βουλή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Δημοκρατική Συμμαχία λόγω της συμμετοχής του μουσουλμάνου πολιτευτή στο ψηφοδέλτιό της απέσπασε στη Ροδόπη το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό της στην επικράτεια μετά την Ευρυτανία, «κάστρο» της οικογένειας Μπακογιάννη.

Η συμφωνία με τη ΔΗΜΑΡ κλείστηκε ως αποτέλεσμα της άρνησής του να ακολουθήσει την Ντόρα Μπακογιάννη στη ΝΔ, επιμένοντας στις θέσεις που είχε εκφράσει ήδη από το 2009, ότι η πολιτική του Αντώνη Σαμαρά έχει «εθνικιστικά χαρακτηριστικά που απωθούν ένα μεγάλο κομμάτι του εκλογικού σώματος της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη».


Η οικονομική κρίση και η αποχώρηση του πρώην βουλευτή Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη αποδόμησαν την εικόνα της παντοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ και οδήγησαν ήδη από τις εκλογές της 6ης Μαΐου στην εκλογή από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ των Χουσεΐν Ζεϊμπέκ στην Ξάνθη και του Αϊχάν Καραγιουσούφ στη Ροδόπη.
 
http://trikalagr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: