Featured Posts

15/5/12

Έφτασε η ώρα μας ! ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ !

Η ώρα των νέων εκλογών έρχεται και αυτό γιατί, οι "φωστήρες" της πολιτικής ζωής του τόπου, αυτοί οι "εθνοσωτήρες" της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας που λήστεψε τα πλούτη του λαού μας 38 χρόνια τώρα, δεν κατάφεραν ούτε το πιο απλό και βασικό να κάνουνε. Να σχηματίσουνε μια κυβέρνηση!
Ναι, λοιπόν, είναι αλήθεια φίλε μου αναγνώστη....
Ο Σαμαράς σου,ο Βενιζέλος και ο Τσίπρας σου,μαζί με τον Κουβέλη και τον Καμμένο σου,δεν κατάφεραν να καταλάβουν ότι προέχει το Μέλλον και η Ασφάλεια της Πατρίδας μας,από τους ψήφους τους και τη "δημοκρατία τους".
Ούτε σε αυτό το "παιδικό" εγχείρημα δεν μπόρεσαν να τα βρούνε και να βάλουνε έστω και τώρα, για μια φορά , πάνω απ'όλα την Πατρίδα.
Σε αυτές τις συνομιλίες που γίνανε δυο μέρες τώρα,κανείς τους δεν είδε το συλλογικό συμφέρον και κανείς τους δεν καταλαβαίνει την κρισημότητα της ώρας και της χώραςπου ΑΥΤΟΙ φέρανε σε αυτό το σημείο.
Δε θα μπορούσε άλλωστε να γίνει και κάτι διαφορετικό,καθώς δεν μπορείς να περιμένεις από τον λύκο να αρμέξει τα πρόβατα,γιατί απλά, δεν είναι αυτή η δουλειά του !
Πώς περίμενες λοιπόν τώρα, αυτοί οι εγκάθετοι να κάνουν κάτι για την Ελλάδα ;
Το μόνον που ξέρουν να κάνουνε καλά, είναι να καταστρέφουνε την Πατρίδα μας και να την ξεπουλάνε στους ξένους δυνάστες μας. Και αυτό ακόμη και τώρα κάνουνε.

Ήρθε η ώρα, των Ενωμένων Ελλήνων να διαλύσει αυτούς πους μας κρατάνε με αλυσίδες δεμένους τόσα χρόνια.
Ήρθε η ώρα,των Ελλήνων Εθνικιστών,για μια πραγματικά Δυνατή, Ισχυρή και Μεγάλη Ελλάδα.
Ήρθε η ώρα του Εθνικιστικού Κινήματος να βάλει στον πάτο του βαρελιού, αυτούς που φέρανε την ίδια μας τη χώρα σε αυτόν τον πάτο.
Η ώρα του Εθνικιστικού Κινήματος, είναι ήδη εδώ, από το προηγούμενο κιόλας αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, δίνοντας μας ήδη, ένα 7% για αρχή !
Ήρθε η ώρα, το 7% να γίνει 17% και θα είμαστε έτσι ,μονάχα ένα βήμα πιο κοντά στον Τελικό μας σκοπό.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΜΙΦΩΣ ΤΟΥΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !

Ευάγγελος Dexter

Δεν υπάρχουν σχόλια: