Featured Posts

3/5/12

25 - 26.05: ένα δυναμικό διήμερο στο ελληνικό Skinhouse!



Ξεχωριστή ήταν η βραδυά του περασμένου Σαββάτου, όπου οι συναγωνιστές τίμησαν με τη συναυλία των Midland Rippers τη μνήμη του Μαρίνου. Επόμενο μεγάλο γεγονός, το διήμερο 25 - 26 Μαϊου, κατά το οποίο θα πραγματοποιηθούν στο Skinhouse τρεις εκδηλώσεις, μουσικοπολιτικού χαρακτήρα.



Aναλυτικά λοιπόν, το Σάββατο 26.05.2012 έχουμε τη συναυλία των Ιταλών Green Arrows και No Prisoner, δύο συγκροτημάτων της hardcore μουσικής από τη Βόρεια Ιταλία. Για περισσότερες από δύο ώρες θα ακούσουμε κομμάτια από τις δύο μπάντες, με το βάρος να πέφτει στην παρουσίαση των νέων albums τους. Αν μη τι άλλο, ακούγοντας το υλικό τους, εύκολα συμπεραίνει κανείς ότι συναυλιακά έχουμε να δούμε ό,τι καλύτερο.
Πιο πριν, και συγκεκριμένα στις 15.00 ξεκινά τις εργασίες της στον ίδιο χώρο η συνέλευση Αυτόνομων Συναγωνιστών που θα βρεθούν από διάφορες περιοχές της χώρας ώστε να συζητήσουν θέματα που αφορούν στην πολιτική ατζέντα τους. Μια συνάντηση με χαρακτήρα ανοιχτής συνέλευσης, όπου θα βγουν κρίσιμα συμπεράσματα σχετικά με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον  της Αυτόνομης Σκέψης και Δράσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: