Featured Posts

22/4/12

Δεμένοι γερά στο κατάρτι της Πίστης



Συναγωνιστές,  
Έχοντας την τύχη να είμαι αγωνιστής της Χρυσής Αυγής από τις πρώτες στιγμές της γένεσής της, κι από τα πρώτα χρόνια του αγώνα θέλω να σας μεταδώσω την βεβαιότητα, την υπερηφάνεια και το βάρος του καθήκοντος ότι εμείς, οι Χρυσαυγίτες, είμαστε η εγγύηση για τη συνέχεια του έθνους και των ιδανικών που πηγάζουν από αυτό.  Από τα πρώτα φύλλα της εφημερίδας μας της οποίας είχα την τιμή να είμαι αρχισυντάκτης, υπήρχε το σύνθημα «Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μιαν Ελεύθερη Ευρώπη». Για μιαν Ελλάδα και μιαν Ευρώπη απελευθερωμένη από την δουλεία των τόκων και των μυστικών διευθυντηρίων των «αγορών». Πάνω απ’ όλα και πριν απ’ όλα για μας στέκει η Ελλάδα. Αυτήν θέλουμε να ξανακερδίσουμε.
Να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις να ξαναφέρουμε το χαμόγελο και την ελπίδα στον κιοτεμένο Έλληνα. Να του δώσουμε το χέρι και να τον τραβήξουμε από τον βούρκο και τη δυστυχία της προπαγάνδας του εχθρού. Να αγωνιστούμε για την ελευθερία της Πατρίδος μας από το σφιχταγκάλιασμα των «αγορών» του μνημονίου και των φανερών και αφανών εχθρών της.
Συναγωνιστές  
Τίποτα δεν έχει χαθεί. Η Ελλάδα μας ανήκει και αυτό πρέπει να το πιστέψουμε όχι εμείς αλλά κάθε Έλληνας που συναναστρεφόμαστε στο περιβάλλον μας. Ο αγώνας ναι, θα είναι δύσκολος. Τα πυρά που θα δεχθούμε από το Σύστημα θα είναι πολλαπλά. Θα πρέπει να ενεργήσουμε με ευστροφία, διορατικότητα και πειθαρχία.
Θα πρέπει ως σύγχρονοι Οδυσσείς θα δεθούμε γερά στο κατάρτι της Πίστης μας, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σ’ αυτόν τον ωραίο αγώνα. Να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, πειθαρχικοί, πρόθυμοι, ακούραστοι, με καθαρό μυαλό και ηθικό ακμαίο. Μπροστά μας βρίσκεται μια μεγάλη πρόκληση. Η είσοδος στη Βουλή δεν θα αποτελέσει απλά μια νίκη του κινήματός μας αλλά μια απαρχή νέων μεγάλων αγώνων. Οι βουλευτικές έδρες δεν είναι για εμάς τους «εξωθεσμικούς» όπως σωστά μας κατηγορούν οι κοινοβουλευτικοί, σκοπός, αλλά είναι το μέσον.
Συναγωνιστές, Καθαρό μυαλό και πειθαρχία.  
Η Ελλάδα μας ανήκει. Καλόν Αγώνα.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, Χρυσαυγίτης 
http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: