Featured Posts

2/4/12

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΑΜ!


 
Σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ 99,5…
Πέφτουν σιγά-σιγά, όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, οι μάσκες. Έτσι, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του «προεδρεύοντος» Πάνου πάνε για συνασπισμό με τον… ΣΥΡΙΖΑ! Ο καθείς εφ’ ω ετάχθη… Σήμερα το πρωί, λοιπόν, ο… αριστεροδεξιοκεντρώος προεδρεύων Πάνος έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό 99,5 και έδωσε το σύνθημα. Γράφει σχετικά το Βήμα: «Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με κόμματα που έχουν στηρίξει το Μνημόνιο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συζήτησης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Δευτέρας, ο Π. Καμμένος απέρριψε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ, το ΠαΣοΚ και τον ΛΑΟΣ που στήριξαν το Μνημόνιο, καθώς επίσης με μη δημοκρατικά κόμματα, όπως είπε, αναφερόμενος εμμέσως στην Χρυσή Αυγή. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισήμανε ότι θα μπορούσε να συζητήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς «υπάρχουν συγκλίσεις στην οικονομική πολιτική» των δύο κομμάτων».
Βεβαίως, οι σχετικές απόψεις του Καμμένου δεν είναι τωρινές. Εξ’ αρχής είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του για τη δημιουργία ενός «νέου ΕΑΜ». Σας θυμίζουμε, ότι σε συνέντευξή του στον Real fm και στον δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο, στις 8 Φεβρουαρίου (λίγο πριν ιδρύσει το μόρφωμά του), ο… πρασινοκοκκινομπλέ Πάνος είχε δηλώσει τα εξής:
“Ο Μίκης αποτελεί ένα σύμβολο που μπορεί να ενώσει όλους μας. Να κατέβουμε σε ένα κοινό εκλογικό μέτωπο. Μπορεί να είναι καν μια διακομματική συνεργασία για τις εκλογές. Μπορεί να είναι ένα μέτωπο αντίστασης, ένα νέο ΕΑΜ”.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

(ΥΓ) 1: Εις ότι μας αφορά, για το θέμα τυχόν συνεργασιών, εμείς έχουμε ιδεολογία, αρχές και αξίες και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένα περιθώριο οποιασδήποτε συνεργασίας της Χρυσής Αυγής με μεταπολιτευτικά παλαιοκομματικά… μπάζα!
(ΥΓ) 2: Στο «νέο ΕΑΜ» Καμμένου-Τσίπρα-Μίκη κ.λπ., ποιος θα παίζει το ρόλο του… Βελουχιώτη;


 
http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: