Featured Posts

1/4/12

Χρυσοχοίδης : Αποφασίζουμεν και καταθέτουμεν....Κοινώς σας γράφουμε Περιφερειάρχες


Χρυσοχοΐδης: Κατάθεση τροπολογίας για τα κέντρα μεταναστών τη Δευτέρα ...Γράψτε τον και εσείς Πατριώτες ,μαύρο και δαγκωτό !

Τροπολογία για τη δημιουργία τριών κέντρων φιλοξενίας λαθρομεταναστών σε κάθε ηπειρωτική περιφέρεια, θα κατατεθεί τη Δευτέρα, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη,
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ο  Χρυσοχοΐδης, επισήμανε ότι όλοι οι μετανάστες που βρίσκονται παράνομα στη χώρα πρέπει να φύγουν από το κέντρο της Αθήνας και από την Ελλάδα, ενώ εξέφρασε την έκπληξή του, για τη διαφωνία ορισμένων περιφερειακών αρχών στη δημιουργία των χώρων κράτησης.
«Εκπλήσσομαι που ελάχιστοι επικεφαλής Περιφερειών αντιλαμβάνονται τα πράγματα με αυτό τον τρόπο», τόνισε. Πρόσθεσε πάντως ότι αντιλαμβάνεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κάθε τοπική κοινωνία, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι το πρόβλημα με την παράνομη μετανάστευση αποτελεί μια «βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας, που αν δεν το αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί θα υποστούμε τις συνέπειες».
 
http://trikalagr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: