Featured Posts

28/3/12

ΑΜΟΚ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


Καταρρέει ο Καρατζαφέρης και έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπου βρίζει νυχθημερόν τη Χρυσή Αυγή! Έτσι δείχνει ποιος είναι ο μεγάλος του φόβος και τρόμος. Ποιοι του το κλείνουν το… τσαντήρι!
Το αστείο της υπόθεσης, είναι ότι κατηγορεί τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ, γιατί… δεν μας πολεμούν! Διαβάστε τι δήλωσε: “Βλέπω ένα σύστημα – που υπηρετείται μέσω γραφίδων, μικροφώνων κ.λπ – που δίνει μια ασυλία σε κάτι που αποτελεί ερωτηματικό για το πολιτικό σύστημα. Τι είναι η Χρυσή Αυγή; Να μας πει κάποιος αν η Χρυσή Αυγή βγάζει ένα έντυπο που σχεδόν κάθε 2 μήνες έχει στην πρώτη σελίδα τον Χίτλερ, τον Γκέμπελς, τον αγκυλωτό σταυρό κλπ. Δεν πρέπει κάποια στιγμή να πούμε στον Ελληνικό λαό ποιοι πραγματικά είναι; Το να βάζουμε όμως μια κουρτίνα μπροστά και να δημιουργούμε καταστάσεις μύθου, νομίζω είναι βλαπτικό. Αυτό που έκανα, είναι αυτό που δεν έκαναν οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι. Λέω στον κόσμο ποιοι είναι. Και αν θέλει ο κόσμος, ας τους ψηφίσει.”
Πέραν του αστείου, είναι μεγίστη πρόκληση ο αγαπημένος και προστατευόμενος ΟΛΩΝ των «νταβατζήδων», ΟΛΩΝ των μεγαλοδημοσιογράφων, ΟΛΩΝ των μεγάλων καναλιών και μεγάλων ραδιοφωνικών σταθμών, ο δικαίως επονομαζόμενος ΤΗΛΕ-πρόεδρος, να μιλάει για… ασυλία της Χρυσής Αυγής! Της Χρυσής Αυγής που έχει συκοφαντηθεί και λοιδορηθεί όσο κανένας άλλος πολιτικός φορέας στην Ελλάδα από τα ΜΜΕ!
Αλλά, το παραλήρημα δεν τελείωσε εδώ. Είχε και συνέχεια:
“Είναι τέτοια η απογοήτευση και η αηδία που έχει δημιουργηθεί στους πολίτες από τις ενέργειες αυτών που κυβέρνησαν, που τους οδηγεί σε ακραίες θέσεις. Δεν ψηφίζουν γιατί θέλουν να κάνουν Πρωθυπουργό τον Ν. Μιχαλολιάκο, αλλά γιατί θέλουν να δώσουν ένα “χαστούκι” στην εξουσία. Και πηγαίνουν σε ό, τι πιο ακραίο υπάρχει. Κάνω έκκληση στον Ελληνικό λαό, πως όσο και αν είναι πράγματι αναγκαίο να είναι θυμωμένος, την ημέρα της κάλπης μην ψηφίσει με θυμό. Να ψηφίσει με το μυαλό του. Γιατί είναι μεγάλο λάθος να στείλουμε έναν κόσμο από απογοήτευση, να φέρει στη Βουλή αυτούς που χαιρετάνε χιτλερικά, γιατί θα δώσουν στο Κοινοβούλιο ένα τελειωτικό χτύπημα, που δεν ξέρω πόσο καιρό θα κάνει να συνέλθει. Από την εποχή που ήμουν βουλευτής ΝΔ, ίσως της Λαϊκής Δεξιάς και μέχρι εκεί, σκεφτείτε τι επίθεση δέχθηκα ως “φασίστας” και “ακραίος” από κάποιους, καθ΄ όλη την πορεία, για να καταφέρω να μπω στο Κοινοβούλιο, προσπαθώντας να αποδείξω ότι “δεν είμαι ελέφαντας”! Εδώ έχουμε το πραγματικό στοιχείο του Χιτλερισμού και όχι αυτά τα οποία προσπαθούσαν να μου αποδώσουν για να με αποκλείσουν. Και ουδείς ασχολείται. Μου προξενεί εντύπωση που δεν γίνεται καμία αναφορά από την Αριστερά… Λες και δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχω την αίσθηση ότι κάποιοι εξυπηρετούνται από την εμφάνιση της Χρυσής Αυγής, και ενδεχομένως και την είσοδό της στη Βουλή, προκειμένου να δημιουργήσουν δικές τους ανελίξεις εξ αντανακλάσεων. Είναι επικίνδυνα παιχνίδια.”
Εδώ, ο άνθρωπος χάνει κάθε μέτρο! Δεν αντιδρά, λέει, η αριστερά στην επέλαση της Χρυσής Αυγής και μας κάνει… πλάτες! Και ποιοι έχουν βάλει τόσες φορές βόμβες στα γραφεία μας; Και ποιοι έσπασαν τα γραφεία μας στην Πάτρα την προηγούμενη βδομάδα; Ποιοι επιτέθηκαν στα γραφεία μας στα Χανιά; Ποιοι κάνουν κάθε λίγο και λιγάκι «αντιναζιστικές» διαδηλώσεις τρομοκράτησης των πολιτών στην Αθήνα; Ποιοι την κοπανάνε από τα τηλεοπτικά στούντιο όταν –μια στις χίλιες- υπάρχει εκπρόσωπός μας- αρνούμενοι να κάνουν διάλογο μαζί μας, για να μη μας… «νομιμοποιήσουν»; Και για να τρομοκρατήσουν τις ελάχιστες ελεύθερες φωνές να μη μας ξανακαλέσουν; Ποιοι έχουν κάνει εκατοντάδες αντισυγκεντρώσεις για να ματαιώσουν νόμιμες συγκεντρώσεις μας; Ποιοι επιχείρησαν, πολύ πρόσφατα, να δολοφονήσουν τον αρχηγό μας; Και τόσα άλλα…
Αλήθεια, τι από τα παραπάνω έκαναν οι αριστεροί τόσα χρόνια για να εμποδίσουν την είσοδο του ΛάΟΣ στη βουλή; Και εν τέλει, για να καταλάβουμε, τι άλλο θέλει ο Καρατζαφέρης να κάνει η αριστερά για μας εμποδίσει; Κάνει έκκληση στους τρομοκράτες να δράσουν ή κάνουμε λάθος;

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: