Featured Posts

30/3/12

«ΚΟΥ-ΚΛΟΥΞ-ΚΛΑΝ» ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ… ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!


 
Αμ, θα μπει και θα σας βγει το… μάτι!
Συνεχείς και καθημερινές πλέον είναι οι αναφορές του τύπου στην Χρυσή Αυγή, από τους… προοδευτικούς δημοσιογράφους, που –μπροστά στην προοπτική εισόδου της Χρυσής Αυγής στη βουλή- έχουν αφήσει στην άκρη τα δήθεν… ανθρωπιστικά και… αντιρατσιστικά τους για τους λαθρομετανάστες, κι έχουν γίνει… Κου-Κλουξ-Κλάν! Όπως ο δημοσιογράφος Τάκης Θεοδωρόπουλος, που γράφει –μεταξύ άλλων- στα «Νέα»:
[Ανορθόδοξα] Πόσο απέχει η Κυψέλη από την Κοζάνη;
Τα περαιτέρω είναι κι αυτά γνωστά. Συνωστίζονται σε διαμερίσματα μερικών τετραγωνικών κατά δεκάδες και καταλαμβάνουν ολόκληρες περιοχές. Αν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα και της Κυψέλης στείλουν τη Χρυσή Αυγή στο Κοινοβούλιο, αυτό δεν θα γίνει ούτε επειδή ξαφνικά έγιναν φασίστες ούτε επειδή συγκινήθηκαν από τη ροπαλοφόρο ρητορεία της. Αυτό θα γίνει γιατί αισθάνονται απροστάτευτοι από το επίσημο κράτος και είναι έτοιμοι να ζητήσουν προστασία από όποιον τούς την παράσχει με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν χρειάζεται, νομίζω, να επαναλάβω για μια ακόμη φορά πως η παρουσία όλων αυτών των εξαθλιωμένων ψυχών στην πτωχευμένη Αθήνα είναι εύφλεκτο ανθρώπινο υλικό το οποίο, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να εκραγεί. Οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες και αν δεν αναφερόμαστε σ’ αυτές είναι γιατί δεν τολμάμε καν να σκεφτούμε τι θα συμβεί.
Σκέφτεσαι, βέβαια, αν είναι έτσι τα πράγματα, τι θα έπρεπε να πουν οι κάτοικοι του Κέντρου της Αθήνας; Να γίνουν όλοι κουμπουροφόροι όπως πρότεινε, εν δημοσκοπική απελπισία, ο κ. Καρατζαφέρης; Σκέφτεσαι ακόμη και το θέμα της κοινωνικής αλληλεγγύης, αυτόν τον κανόνα του χρυσού, τον μόνο που μπορεί να μας βγάλει από τον πόλεμο όλων εναντίον όλων που έχει κηρύξει ανάμεσά μας η κρίση και η ιδεολογία τού ο σώζων εαυτόν σωθήτω.
Διότι και οι κάτοικοι της Νεάπολης Κοζάνης ανήκουν στην ίδια κοινωνία με τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα ή της Κυψέλης. Κι αν κάποτε, ο μη γένοιτο, σκάσει η βόμβα του μεταναστευτικού, καμιά γεωγραφική απόσταση δεν θα είναι ικανή να τους προστατεύσει από το ωστικό κύμα της έκρηξης.
Το στρατόπεδο πρέπει να γίνει. Και όχι μόνον ένα. Αρκεί αυτοί που θα το κάνουν να το πάρουν σοβαρά.
(ΥΓ): Νομίζουν (ή δε μπορούν να χωνέψουν το αντίθετο), οι κακομοίρηδες, πως το μόνο θέλγητρο της Χρυσής Αυγής είναι το (λαθρο)μεταναστευτικό πρόβλημα. Και πως αν τους κρύψουν κάπου μέχρι τις εκλογές, ο κόσμος θα μας εγκαταλείψει. Κούνια που τους κούναγε!
Κι αυτό θα το διαπιστώσουν πολύ σύντομα! 
http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: