Featured Posts

20/3/12

Κυνική ομολογία πολιτικαντισμού από Σαμαρά


 
Άλλα πιστεύουμε και άλλα ψηφίζουμε… Θυμήθηκε και το βιβλίο της Ρεπούση!
Την Κυριακή, μια ημέρα μετά το φιάσκο της Καλαμάτας ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε στην Πολιτική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας: «Ψηφίσαμε και πράγματα με τα οποία διαφωνούμε, αλλά ποτέ δεν βγήκαμε να πούμε στο λαό ότι αυτά είναι σωστά»…
Πολύ απλά ο πρόεδρος της Ν.Δ. δήλωσε ότι ψηφίζει παρά την θέλησή του! Έτσι θα σώσει την Ελλάδα; Αποφασίζοντας κατά περίστασιν ή κατ’ εντολήν; Επιπλέον, κομπάζει ότι δεν λέει στον λαό ότι αυτά που ψηφίζει είναι τα σωστά… Δεν λέει όμως και ότι αυτά που ψηφίζει είναι λάθος! Το αποφεύγει και ενώ συγκυβερνά παριστάνει την αντιπολίτευση. Έφτασε μάλιστα σε σημείο να θίξει σε ομιλία του και το θέμα με περίφημο βιβλίο της Ρεπούση, λησμονώντας ότι το βιβλίο αυτό είχε βγει όταν υπουργός παιδείας ήταν η Μαριέττα Γιαννάκου, υπουργός μίας κυβερνήσεως την οποία στήριζε και δεν είπε λέξη και όχι μόνον… ΣΗΜΕΡΑ ετοιμάζει και κορυφαία θέση για την Γιαννάκου στην νέα κυβέρνηση της Ν.Δ.. Νομίζει ο Σαμαράς και οι κομματάρχες του ότι ο λαός ξέχασε ότι όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έκανε πορείες και έκαιγε δημόσια το βιβλίο της Ρεπούση, αυτοί όχι μόνον σιωπούσαν, αλλά και μας καταδίκαζαν.
Υ.Γ.: Μία από τα ίδια και από τα κόμματα Καρατζαφέρη και Καμμένου. Λόγια του αέρα άνευ ουσίας, βερμπαλισμοί και εξαγγελίες, ενώ και οι δύο τους τέκνα είναι του ίδιου αμαρτωλού κατεστημένου που οδήγησε την Πατρίδα μας στην σημερινή θλιβερή κατάσταση.

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: