Featured Posts

3/3/12

Η προδοσία της Ελληνικής ΑΟΖ 
- Ισοπεδώνει την εθνική μας κυριαρχία η συγκυβέρνηση του μνημονίου - «Ασαφές τοπίο και διακεκαυμένη ζώνη το Αιγαίο…»: απίστευτες δηλώσεις από τον ανεκδιήγητο υφυπουργό ενέργειας του ΠΑΣΟΚ - Παντελώς ανύπαρκτος ο Σαμαράς και οι νεοδημοκράτες του Υπουργείου Εξωτερικών - Κλειδώνουν στον «ειδικό λογαριασμό του Σόιμπλε» τον τεράστιο ενεργειακό πλούτο της ελληνικής θάλασσας
Η ανακήρυξη της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης αποτελεί κύρια και φλέγουσα προτεραιότητα για τον Ελληνισμό. Δυστυχώς για την πατρίδα μας, οι εντολοδόχοι κυβερνήτες της, έχουν ξεφτιλίσει στην κυριολεξία αυτό το μείζον εθνικό θέμα. Πρώτοι και κύριοι υπεύθυνοι για αυτή την κατάντια (εκτός από το εθνοκτόνο ΠΑΣΟΚ) είναι η ΝΔ και ο Σαμαράς, που συγκυβερνούν τη χώρα και διοικούν το υπουργείο Εξωτερικών, δηλαδή είναι 100% υπεύθυνοι για τη χάραξη της όποιας εθνικής πολιτικής.

Αντί να προβούν μεθοδικά και αθόρυβα σε ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ με βάση το δίκαιο της θάλασσας και την αρχή της μέσης γραμμής (όπως ακριβώς έχουν πράξει δεκάδες κράτη, μέχρι και η ημι-κατεχόμενη Κύπρος), κάνουν ένα σωρό καραγκιοζιλίκια χωρίς ουσία με μοναδικό στόχο να κοροϊδέψουν τους αδαείς. Ο ίδιος ο Σαμαράς μας έχει ζαλίσει με τις ανέξοδες δηλώσεις τους μπροστά στις κάμερες και τις glamour περιοδείες του, όπως η πρόσφατη στη νήσο Κύπρο. Επί της ουσίας φυσικά σιωπά, δεν κάνει την παραμικρή κίνηση, πέρα απ’ το να δίνει γραμμή στα φερέφωνά του για να δουλεύουν ψιλό γαζί τον κόσμο.
Η εξωτερική πολιτική, της οποίας την ευθύνη έχει μέσα στα πλαίσια της συγκυβέρνησης η Νέα Δημοκρατία (υπουργός εξωτερικών Δήμας) δεν είναι μπάσκετ, ούτε χαράσσεται με δηλώσεις-πυροτεχνήματα από κομματικά στελέχη και τριτοκλασάτους πολιτευτές τύπου Κικίλια. Ούτε φυσικά από τα blog του χιλιάρικου (με 1000 ευρώ το μήνα επιδοτεί η Συγγρού κάποια δήθεν «ανεξάρτητα» ιστολόγια) που μας έχουν ζαλίσει με το να εκθειάζουν διαρκώς τις κωλοτούμπες του Αντωνάκη. Ας τελειώνουμε πια με το παραμύθι περί “πατριώτη Σαμαρά και εθνικής πολιτικής της ΝΔ”. Η παράταξη αυτή έχει συνειδητά προδώσει την Πατρίδα κατά το παρελθόν με πιο τρομερά παραδείγματα τις συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου το ’59 και την εγκατάλειψη της Κύπρου το ’74.
Σήμερα η ΝΔ διοικεί 100% το Υπουργείο Εξωτερικών, είναι δηλαδή καθ’ ύλην αρμόδια για την χάραξη της ελληνικής ΑΟΖ. Ο Δήμας όμως ακολουθεί πιστά τα χνάρια των προκατόχων του Λαμπρινίδη και Δρούτσα, πετώντας στα αζήτητα αυτό το μείζον εθνικό θέμα. Και από την άλλη – για να μη χάσουμε και τα τελευταία πρόβατα – εμφανίζουν κάποιους απίθανους τύπους (Κικίλιας κλπ) με παντελή άγνοια επί της εξωτερικής πολιτικής, για να παριστάνουν τους μεγάλους υποστηρικτές της ΑΟΖ…
Τελευταία εξέλιξη στο σήριαλ η δήλωση του υφυπουργού ΠΕΚΑ Μανιάτη (κρίμα το όνομα), μία δήλωση 100% προδοτική, που ισοπεδώνει κάθε κυριαρχικό μας δικαίωμα, για το οποίο έχυσαν το αίμα τους γενεές Ελλήνων: «Δεν θα ήταν σώφρον η κυβέρνηση να έβγαινε τώρα σε διακεκαυμένη ζώνη (σημ. Χ.Α.: εννοεί το Αιγαίο πέλαγος και ειδικά τη νήσο Μεγίστη). Καμία εταιρεία δεν θέλει να παίξει τα κεφάλαιά της εκεί που το τοπίο είναι ασαφές»! Καλά οι υπερπατριώτες της ΝΔ και ειδικά ο κολλητός του Σαμαρά και υπουργός εξωτερικών Δήμας, δε θα τραβήξουν απ’ το αυτί αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο, που υποθάλπει ξεκάθαρα την εθνική μας κυριαρχία;
Το κορυφαίο φυσικά στην υπόθεση είναι ότι υπάρχει κράτος που έχει αναγνωρίσει επίσημα την ελληνική ΑΟΖ και μάλιστα έχει κυκλοφορήσει διεθνώς και τους σχετικούς χάρτες. Μιλάμε ασφαλώς για το Ισραήλ, που στα σχέδιά του για τον υποθαλάσσιο αγωγό που θα μεταφέρει το φυσικό αέριο της Ανατολικής Μεσογείου στην Ιταλία, οριοθετεί ορθά την ελληνική αποκλειστική οικονομική ζώνη, λαμβανομένου υπ’ όψιν και του συμπλέγματος της Μεγίστης. Αυτό φυσικά το πράττουν οι εβραίοι όχι λόγω φιλελληνισμού, αλλά γιατί γνωρίζουν άριστα ότι η Ελλάς διαθέτει τεράστιο υποθαλάσσιο ενεργειακό πλούτο. Οι εβραίοι είναι οι πρώτοι που θέλουν να βάλουν χέρι στον πλούτο αυτό. Έτσι φτάνουμε στο οξύμωρο σχήμα, ο εν Ελλάδι υπεύθυνος για την ενέργεια να αμφισβητεί επί της ουσίας τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, τα οποία όμως υπερασπίζονται σθεναρά οι εβραίοι! Μιλάμε πλέον για ξεκάθαρη προδοσία, για την οποία πρέπει άμεσα να αποδοθούν ευθύνες στους ενόχους.
Το θέμα φυσικά δένει απόλυτα με τον “ειδικό λογαριασμό” του μνημονίου 2 και τις… τελίτσες που ανακάλυψε στο κείμενο της δανειακής σύμβασης ένας εκ των ΠΑΣΟΚων “αντιμνημονιακών”. Οι τελίτσες είναι τα τεράστια κεφάλαια που παραμένουν ανεκμετάλλευτα στον βυθό της ελληνικής ΑΟΖ. Ο ειδικός λογαριασμός είναι το μέσο μεταφοράς των κεφαλαίων αυτών κατευθείαν στα θησαυροφυλάκια των διεθνών τοκογλύφων.

Ηλίας Κασιδιάρης

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: