Featured Posts

25/3/12

ΤΙ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΤΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ;


 
Φαίνεται πως του προέδρου της Ν.Δ. του διαφεύγει ότι συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ και ότι υπέγραψε και αυτός το Μνημόνιο παρ’ όλους τους επί δύο ολόκληρους χρόνους δεκάρικους λόγους που έβγαζε κατά του Μνημονίου!
Τώρα έρχονται εκλογές και επειδή βλέπει να χάνει όλο και περισσότερους ψήφους προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αποφάσισε να το παίξει «εθνικοπατριώτης», να κινδυνολογεί ότι αν δεν πάρει την αυτοδυναμία καταστρέφεται η χώρα και να φτάνει μέχρι του σημείου να λέει ότι θα διώξει τους λαθρομετανάστες! Αλήθεια, επί 5 χρόνια που κυβερνούσε η Ν.Δ. έως το 2009 και αυτός ήταν μάλιστα και υπουργός, δεν υπήρχαν λαθρομετανάστες; Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω απόσπασμα από το δημοσίευμα της εφημερίδος το ΒΗΜΑ:

«Αυτοδυναμία ή ακυβερνησία το δίλημμα Σαμαρά, Άρης Ραβανός, ΒΗΜΑ 18 Μαρτίου 2012: Η ΝΔ επιχειρεί να αποδομήσει τον κ. Βενιζέλο και προσπαθεί να συγκινήσει το (ακρο)δεξιό ακροατήριο ανεβάζοντας τους εθνικοπατριωτικούς τόνους… Κάν’ το όπως ο Σαρκοζί: Η προεκλογική εκστρατεία του κ. Σαμαρά προσομοιάζει λίγο προς τη στρατηγική του κεντροδεξιού γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί. Βασικό στοιχείο είναι η σκληρή ατζέντα που θέτει σε θέματα τάξης και ασφάλειας, κλείνοντας το μάτι προς τα δεξιά, κυρίως προς ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ, τους Ανεξάρτητους Ελληνες και τη Χρυσή Αυγή. Γι’ αυτό και ύψωσε προ ημερών τους εθνικοπατριωτικούς τόνους, και έδωσε ακόμη και θρησκευτικό τόνο (με τη φράση «με τη βοήθεια του Θεού θα νικήσουμε»), ώστε να συγκινήσει τους δεξιούς ψηφοφόρους. Παράλληλα τείνει χείρα φιλίας στους «νοικοκυραίους» και υπόσχεται «επανάκτηση» των κέντρων των πόλεων, αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και επαναπατρισμό των λαθρομεταναστών…»
Ό,τι και να κάνουν οι κομματάρχες της Νουδούλας, ένα τουλάχιστον τμήμα του Λαού έχει μνήμη και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Αυτοί τουλάχιστον που έχουν αποφασίσει να στηρίξουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δεν είναι λαπάδες κεντροδεξιοί, δεν πείθονται. Ας το πάρουν απόφαση!

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: