Featured Posts

30/3/12

"Μποϋκοτάζ σε όσες επιχειρήσεις απασχολούν αλλοδαπούς"


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjBFu7eMf9TEd-Y1kUqdJjr0xBeqHa1Hhyphenhyphene9NxC9iKilIKG-81SVuRCs04hCLTV-zWUhUFS7SNrJV3Fzif0Wmx9pYsqlGFDyM7TEHn4mMOPFDqNdb8LU1AUG94Kds7LDbKN9VXNkaUKfrW_/s1600/IMAG0128.jpg                                                        
Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο όλο και περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις ,από την πιο μεγάλη μέχρι και την πιο μικρή ,να απασχολούν Λαθρομετανάστες την ώρα που χιλιάδες Έλληνες δεν έχουν εργασία και με δυσκολία επιβιώνουν. Με τα τελευταία στοιχειά η...
ανεργία έχει φτάσει σχεδόν στο 25% ,δηλαδή 1 στους 4 Έλληνες είναι άνεργος. Η κρίση και η παράνομη εργασία έχει μεγάλο αντίκτυπο στους Έλληνες. Κάθε ένας Αλλοδαπός εργάτης σημαίνει ένας Έλληνας άνεργος.
Αντί λοιπόν να στηρίξουν τους Πατριώτες τους οι Έλληνες Εργοδότες , προσλαμβάνουν τους Αλλοδαπούς και επί το πληστον Λαθρομετανάστες μονό και μονό επειδή τους κοστίζουν λιγότερα και χωρίς βέβαια να τους κολλάνε και ένσημα εφόσον δεν έχουν άδεια παραμονής.

Έτσι βλέπουμε σε πολλές επιχειρήσεις καταστήματα μαγαζιά , βενζινάδικα ,κ.τ.λ ,να εργάζονται αλλοδαποί Αυτό το φαινόμενο συνεχίζει να αυξάνεται λόγω της κρίσης και όλο και περισσότεροι Έλληνες εργοδότες απασχολούν Λαθρομετανάστες ,για να γλιτώσουν λίγα εύρω.

ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ

Καλούμε όλους τους Έλληνες να μποϋκοτάρουν τα καταστήματα που απασχολούν Αλλοδαπούς.
Όλοι μας έχουμε την δύναμη να το κάνουμε...είναι πάρα πολύ απλό:

Σας φέρνουν παραγγελία από την πιτσαρία η την ψησταριά και ο μεταφορέας(ντελιβερας) είναι Αλλοδαπός ,ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ...ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ... πείτε του και τον λόγο.

Μπαίνετε σε ένα μαγαζί και βλέπεται να απασχολεί Αλλοδαπό...ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ...ΦΥΓΕΤΕ...

Πηγαίνετε σε βενζινάδικο να βάλετε βενζίνη και βλέπετε Αλλοδαπό (συνήθως πακιστανοαφγανούς χρησιμοποιούν )...ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΒΕΝΖΙΝΗ...ΦΥΓΕΤΕ....

Πηγαίνετε στην λαική αγορά και στον πάγκο βρίσκεται Αλλοδαπός...ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ...ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΓΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Αντίστοιχα πράττετε σε όλα τα μαγαζιά, καταστήματα ,η οπουδήποτε αλλού απασχολούν Αλλοδαπούς.

Πολλοί θα πουν ότι οι Έλληνες δεν κάνουν τις δουλειές που κάνουν οι Αλλοδαποί και αναγκαστικά οι εργοδότες χρησιμοποιούν Αλλοδαπούς.
Αυτό είναι λάθος! Υπάρχουν Χιλιάδες Έλληνες άνεργοι ψάχνουν να βρουν οποιαδήποτε δουλειά για να επιβιώσουν άλλα δεν βρίσκουν γιατί είτε δεν υπάρχουν δουλειές είτε δεν υπάρχουν πλέον κενές θέσεις εργασίας επειδή διάφοροι "Ελληναραδες" απασχολούν Αλλοδαπούς. Υπάρχουν βέβαια πολλοί Ελληνες που δεν "ανέχονται" να εργαστούν σε κάποιες δουλειές βαριάς φύσεως κ.τ.λ. Αυτοί ας μείνουν άνεργοι, δεν μας νοιάζει .Η δουλειά δεν είναι ντροπή , όποιος έχει ανάγκη να ζήσει θα εργαστεί σε οποιαδήποτε δουλειά.
Όλοι οι Έλληνες πρέπει να στηρίξουμε αυτή την κίνηση .
Ενωμένοι έχουμε την δύναμη να το καταφέρουμε .
Η πτώση του τζίρου θα τους ανησυχήσει, να είστε σίγουροι ,ειδικά αν ξέρουν ποιος είναι ο λόγος.
Αν δεν το καταλάβουν οι Ελληνες εργοδοτες με τον καλό τρόπο ,θα το καταλάβουν με τον κακό.
Σκοπός μας είναι όσοι Έλληνες και Ελληνίδες θέλουν και έχουν ανάγκη να εργασθούν να μπορούν να βρουν μια θέση εργασίας ,και αφού βρουν εργασία όλοι αυτοί οι Έλληνες , όσες θέσεις εργασίας περισσέψουν ας εργασθούν σε αυτές νόμιμοι Αλλοδαποί.
Έτσι πρέπει να κάνει ένα σοβαρό κράτος που νοιάζεται για τους πολίτες του σε αυτή την δύσκολη περίοδο.




Ευάγγελος Dexter

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν πολύ χρήσιμο να γίνει μια λίστα με τα ελληνικά προϊόντα που εξάγονται στο εξωτερικό, ανά χώρα, ώστε να μπορούμε και εμείς οι Έλληνες του εξωτερικού να αγοραζουμε ελληνικά. Εγώ προς το παρόν έχω βρει μόνο φέτα και γιαούρτi total.