Featured Posts

24/2/12

Εκδήλωση –Ομιλία στην Πύλη Τρικάλων


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου εκδήλωση – ομιλία στην Πύλη Τρικάλων, σε αίθουσα ξενοδοχείου της πόλης παρουσία δεκάδων συναγωνιστών,με πρωτοβουλία του Πυρήνα, αλλά και φίλων του Εθνικιστικού Κινήματος της περιοχής. Η ομιλία επικεντρώθηκε γύρω από τα τελευταία γεγονότα που αφορούσαν το νέο μνημόνιο, την πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, αλλά και τις θέσεις τις Χρυσής Αυγής.
Στην ομιλία που ακολούθησε σ’ όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Πατρίδα μας. Στην υποδούλωση που έχει περιέλθει από τους διεθνείς δανειστές και τους ντόπιους υποτακτικούς της, που δεν είναι άλλοι από τους πολιτικάντηδες ολόκληρου του πολιτικού φάσματος. Είτε οδηγώντας τη χώρα, όλα αυτά τα χρόνια στο σημερινό τραγικό σημείο και στη συνέχεια «μοιραία» στα γαμψά νύχια των τοκογλύφων, παραχωρώντας «γη και ύδωρ». Είτε συμμετέχοντας κατόπιν, στη κυβέρνηση συνεργασίας παραδίδοντας την Εθνική κυριαρχία καταστρατηγώντας έτσι κάθε έννοια δικαίου. Έτσι, έγινε πλέον εμφανές, ακόμη και στον πλέον αφελή πολίτη, ο ρόλος όλων όσων συμμετείχαν και ιδίως των κομμάτων της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας, που πέταξαν το προσωπείο του πατριωτισμού και με τις συνεχείς παλινωδίες τους, από αντιμνημονιακούς σε μνημονιακούς, απώλεσαν κάθε ίχνος σοβαρότητας και εμπιστοσύνης εκ μέρους των πολιτών.
Επίσης, παρουσιάστηκαν οι θέσεις του Κινήματος, που σε αυτήν την ζοφερή πραγματικότητα, αποτελεί το μοναδικό κίνημα αντίστασης που μάχεται ενάντια στο ξεπούλημα της Πατρίδας, ενάντια στη σήψη και την παρακμή της κοινωνίας. Παρουσιάστηκαν οι θέσεις μας για την οικονομία, που θα βασίζεται στην εθνική παραγωγή και στην εθνική εκμετάλλευση όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών, επ’ ωφελεία της Πατρίδας και του λαού της, μακριά από τον στυγνό καπιταλισμό και τον απάνθρωπο μαρξισμό.
Πάνω σ’ αυτό το πλαίσιο των αρχών και των θέσεων ορίστηκε και ο επόμενος στρατηγικός μας στόχος και σε καμία περίπτωση αυτοσκοπός, που είναι η συμμετοχή στις επόμενες εκλογές και η είσοδος μας στο κοινοβούλιο, για να δώσει το έναυσμα για τη συμμετοχή περισσότερων συμπατριωτών μας, μέσα από τις γραμμές της Χρυσής Αυγής, στον αγώνα για Εθνική αξιοπρέπεια και ελευθερία.
Στην συνέχεια ο υπεύθυνος του Πυρήνα αναφέρθηκε στις δράσεις που έχουν γίνει σ’ ολόκληρη την περιοχή, με αναγραφή συνθημάτων, φυλλάδια κ.τ.λ., πράγμα που ευνοεί και την αυξανόμενη επιρροή του κινήματος μας, αλλά και στις δράσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν από δω και πέρα, εν όψει μάλιστα και της δύσκολης μάχης για τις εκλογές.
Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε συζήτηση και μοιράστηκαν στους παρευρισκομένους φυλλάδια, που αφορούσαν τις θέσεις και προτάσεις μας για μια νέα Εθνική πολιτική.
Χρυσή Αυγή
Περιφερειακή Οργάνωση Θεσσαλίας
Πυρήνας Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια: