Featured Posts

25/2/12

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ :Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ




 
Μας περιμένουν πολλά μέχρι τις εκλογές!
Αυτό, το οποίο εμείς λέμε εδώ και ένα τουλάχιστο χρόνο τώρα, εκ των πραγμάτων αναγκάζονται και το λένε άπαντες σε αυτή τη χώρα! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι μία περιθωριακή ομάδα, αλλά ένα δυναμικό πολιτικό Κίνημα, που ριζώνει μέσα στο Λαό, είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει.
Ασφαλώς και δεν δίνουμε σημασία στις δημοσκοπήσεις είτε τις αληθινές, είτε τις ψεύτικες, γιατί γνωρίζουμε από την δράση μας μέσα στον Λαό την αποδοχή που έχουμε σε ένα σεβαστό τμήμα του. Το αμαρτωλό καθεστώς ευρίσκεται σε κατάσταση αμηχανίας και δεν ξέρει πως θα αντιμετωπίσει αυτό που έρχεται, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη Βουλή, αλλά και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στους δρόμους, στις πλατείες, στις γειτονιές και στα χωριά σαν απόλυτα νομιμοποιημένο πολιτικό Κίνημα με βουλευτές και εκπροσώπηση.
Μέχρι τώρα, μέχρι να φτάσουμε στο σημείο αυτό να διεκδικούμε την είσοδο του Κινήματός μας στο κοινοβούλιο, έχουμε αντιμετωπίσει πολλά χρόνια λάσπης, προδοσίες, τρομοκρατικές επιθέσεις και συνωμοσία σιωπής. Δεν μπόρεσαν να μας σταματήσουν, αλλά είναι βέβαιο ότι δεν θα σταματήσουν μέχρι τελευταία στιγμή την προσπάθειά τους.

Περισσότερο από ποτέ τώρα χρειάζεται εγρήγορση αγωνιστικό φρόνημα και προπαντός πειθαρχία.

Σκοτεινοί παρακρατικοί μηχανισμοί ίσως θελήσουν να στήσουν “προβοκάτσιες”, ενώ δεν λείπουν και εκείνοι οι “πονηρούληδες”, που σκέπτονται την καλπονοθεία εις βάρος μας την ημέρα των εκλογών. Τους προειδοποιούμε: ΕΧΟΥΝΕ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ! Να γνωρίζουν ότι τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν και το μόνο που θα επιτύχουν είναι να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Δεν διδάχτηκαν τίποτε μέχρι τώρα; Δεν είδαν ότι όσο πιο πολύ μας κτυπούν, τόσο περισσότερο δυνατοί γινόμαστε; Ας το πάρουν απόφαση και ας το καταλάβουν μια και καλή: Έχουν απέναντί τους Ιδεολόγους και όχι φτηνούς καριερίστες πολιτικάντηδες και οι Ιδεολόγοι μάχονται δεν “παζαρεύουν”!
Στον αγώνα που θα δώσουμε μέχρι τις εκλογές, οι οποίες όπως όλα δείχνουν δεν αργούν, πρωτοπόροι και Σημαιοφόροι θα είναι οι Αγωνιστές και οι Αγωνίστριες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Χώρος για φιλόδοξους, καιροσκόπους και αριβίστες στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει. O γνωστός Στάθης εξέφρασε γλαφυρά τον φόβο του για την άνοδο μας, γράφοντας ότι θα γεμίσει «το περιστύλιο της Βουλής με ξυρισμένα κεφάλια»… Τους ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι το Κίνημά μας είναι ένα Κίνημα Λαϊκό στο οποίο υπάρχουν από έφηβοι και φοιτητές, εργάτες, άνεργοι, αγρότες μέχρι επιστήμονες έγκριτοι, απόστρατοι Αξιωματικοί ακόμη και καθηγητές Πανεπιστημίου και στο κάτω-κάτω της γραφής, καλλίτερα ξυρισμένα κεφάλια παρά πουλημένα τομάρια!

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: