Featured Posts

28/2/12

Η «παγκοσμιοποίηση» πίσω από την επίθεση κατά του Έθνους μας


EΦHMEΡIΔA ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΦ 560, ΜΑΡΤΙΟΣ 2005:
  «Η παγκοσμιοποίηση έχει στόχο αυτούς οι οποίοι τολμούν να σηκώνουν την Σημαία» είπε στο κήρυγμά του ο Αρχιεπίσκοπος. Ποιοι όμως είναι αυτοί που κινούν τα νήματα της «παγκοσμιοποίησης»; Μα ποιοι άλλοι, από αυτούς που κατέχουν στα χέρια τους τον παγκόσμιο πλούτο, δηλαδή οι σιωνιστές και οι Αγγλοσάξωνες καπιταλιστές, που είναι οι πιστοί συνέταιροί τους στην παγκόσμια κυριαρχία της πλουτοκρατίας.
Ο Γολγοθάς της Ελλάδος κατ’ ουσίαν ξεκίνησε από το 1993 με την υπόθεση του Μακεδονικού όταν είδαν εκατομμύρια Ελλήνων να βγαίνουν στους δρόμους και να διαδηλώνουν την Πίστη τους στο Έθνος. Η Πίστη στο Έθνος είναι ένα αγκάθι, ένα επικίνδυνο εμπόδιο για τα σχέδια της παγκόσμιας εξουσίας, που θέλει τους λαούς καταναλωτικές αγέλες χωρίς καμμία ταυτότητα. Η προαιώνια εμπάθειά τους απέναντι στον Ελληνισμό και τις αξίες του αναζωπυρώθηκε από την στάση της Ελλάδος στο ζήτημα της Γιουγκοσλαβίας και των βομβαρδισμών κατά της Σερβίας, όταν είδαν τον Ελληνικό λαό στο σύνολό του να είναι αντίθετος προς τις εγκληματικές τους ενέργειες.
Ήθελαν να του τσακίσουν το φρόνημα και έτσι ήλθε στην συνέχεια το ζήτημα των ταυτοτήτων. Τώρα, με τα όσα ακούγονται προσπαθούν να πλήξουν καίρια το Έθνος μας και τις δυνάμεις που είναι ακόμη ζωντανές και το στηρίζουν. Έχουμε την γνώμη ότι θα υπάρξει και άλλη συνέχεια και μεγάλη πολιτική αναταραχή γιατί μόνο μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα μπορούν να περάσουν τα σχέδιά τους κατά του Ελληνισμού.”
Όμως για να είμαστε δίκαιοι, οι ξένοι κάνουν ό,τι κάνουν σύμφωνα με τα συμφέροντά τους. Όμως δεν φταίνε μόνο αυτοί. Φταίνε και οι ενταύθα υποτακτικοί τους που έχουν ξεπουλήσει την ψυχή τους στον ξένο αφέντη, αλλά και αυτοί που δεν μπορούν να αντισταθούν στην διαφθορά και γίνονται έτσι εύκολη λεία στα σχέδιά τους.”

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: