Featured Posts

29/1/12

Πατρίδα – Λαός – Εθνικισμός: ΙΜΙΑ 2012. Περισσοτεροι απο 15.000 Ελληνες ειπαν ΟΧΙ στο ξεπουλημα!

http://xryshaygh.files.wordpress.com/2012/01/433.jpg


Ένα τεράστιο ανθρώπινο ποτάμι, πρωτοφανές για τα σύγχρονα ελληνικά δεδομένα, πλημμύρισε χθες το βράδυ τον χώρο γύρω από το Μνημείο των Ιμίων, μπροστά στη Στρατιωτική Λέσχη Αθηνών (Μέγαρο Σαρόγλου). Ήταν η προγραμματισμένη από την Επιτροπή Εθνικής Μνήμης και τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή συγκέντρωση για να τιμηθούν οι 3 αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, που έπεσαν υπέρ Πατρίδος στα τραγικά γεγονότα των Ιμίων, όπου η Ελλάδα εξευτελίσθη από την στάση της τότε Κυβέρνησης (Σημίτη): Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος και  Έκτορας Γιαλοψός.
Στην ομιλία του, ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή κ. Νίκος Μιχαλολιάκος τόνισε με έμφαση: “Δεν πρόκειται να ανεχθούμε το ξεπούλημα της Εθνικής κυριαρχίας!”
Η πορεία που ακολούθησε προς την αμερικανική πρεσβεία (η οποία είχε αποκλειστεί από κλούβες της αστυνομίας) ξεπέρασε κατά πολύ την πολυδιαφημισμένη πορεία του Πολυτεχνείου. Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της πορείας, να τονισθεί ότι όταν η κεφαλή βρισκόταν στο Μέγαρο Μουσικής η ουρά έφτανε μπροστά στο… Χίλτον. Όπως φαίνεται, ένα δυναμικό Εθνικιστικό Κίνημα εξαπλώνεται ραγδαία σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και η χθεσινή η παρουσία χιλιάδων πατριωτών στους δρόμους των Αθηνών είναι η καλύτερη απόδειξη γι’ αυτό.

Μια παρενέργεια της χθεσινής συγκέντρωσης ήταν ότι αναβλήθηκε η σύσκεψη Παπαδήμου – κομματαρχών στο Μαξίμου υπό τον φόβο των χιλιάδων συγκεντρωμένων Εθνικιστών
Η συγκυβέρνηση του Μνημονίου έλαβε ένα σαφές και συγκεκριμένο μήνυμα χθες το βράδυ.





 


Δεν υπάρχουν σχόλια: