Featured Posts

30/12/11

«Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν κάνει πίσω»



undefined 
Από τον Μάρτιο του 2010 στον Δεκέμβριο του 2011
«…Βοσκοί και σκύλοι, λώβα και ψώρα. Τ’ αρνιά; Μουζίκοι. Ο λαός; Όνομα. Σκλάβος πλέμπας δούλα κ’ ή οργή,/ Δίκη από πάνω θεία των αστόχαστων καταδίκη και λογαριάζει και ξεπλερώνει όσο αν αργεί…/ Κ’ οι βοσκοί ανάξιοι, λύκοι και οι σκύλοι κ’ οι αντρείοι δειλοί. Στης Πολιτείας τη μάντρα οι λύκοι! Παντού είναι λύκοι!…»  - ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ 
Ήταν 19 Μαρτίου του 2010 όταν σε ώρα αιχμής στο κέντρο της Αθήνας, στα γραφεία μας, στην οδό Σωκράτους, έγινε μία τρομοκρατική  επίθεση.
Τα γραφεία μας καταστράφηκαν ολοσχερώς. Αν και δεν έχει καμμία σημασία να αναφερθεί την ευθύνη για την έκρηξη ανέλαβε συγκεκριμένη αναρχοκομμουνιστική τρομοκρατική οργάνωση
και από τότε μέχρι σήμερα,
η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει αποζημιωθεί, όπως προβλέπεται από τον νόμο της «δημοκρατίας» τους. Αυτό όμως είναι το τελευταίο που μας ενδιαφέρει.
Ήτανε ημέρα Παρασκευή και όλοι πίστεψαν ότι την επομένη ημέρα Σάββατο τα γραφεία μας δεν θα λειτουργήσουν! Έκαναν λάθος! Την επόμενη ακριβώς ημέρα της δολοφονικής επίθεσης, η οποία είχε καταστρέψει τα γραφεία μας, Σάββατο 20 Μαρτίου, στην οδό Σωκράτους βρισκόντουσαν εκατοντάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες και μαζί τους ξεχωριστοί πατριώτες και εθνικιστές, οι οποίοι χωρίς να είναι ενταγμένοι στις τάξεις μας ευρίσκονται ολόθερμα στο πλευρό μας και όχι μόνον τότε, αλλά και τώρα. Εκεί στον δρόμο, λοιπόν, στήσαμε μία συγκέντρωση για να στείλουμε ένα μήνυμα. Το μήνυμα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν κάνει πίσω, ότι εάν χρειαστεί «η φρουρά πίπτει αλλά δεν παραδίδεται».
 Απέναντι ακριβώς από τα κατεστραμμένα γραφεία μας, το Σάββατο εκείνο της 20ης Μαρτίου 2010, είχε κρεμαστεί ένα πανό που έγραφε: «Οι τοίχοι πέφτουν οι καρδιές μας όμως όχι»!
Οδός Σωκράτους, 20 Μαρτίου 2010:
Πήρα τον λόγο, εκεί στον δρόμο, για να απευθυνθώ σε Ανθρώπους ξεχωριστούς της μάχης και όχι σε δειλούς και κουρασμένους αστούς! Ας σημειωθεί ότι μία μόλις ημέρα μετά την τρομοκρατική επίθεση εναντίον μας κάποιοι «κύριοι» είχαν την έμπνευση να ζητούν ταυτότητες σε όσους προσέρχονταν προς τα γραφεία μας και να μιλούν ακόμη και για προσαγωγές! Φαίνεται πως για κάποιους η βόμβα δεν είχε επιτύχει ολοκληρωτικά τον σκοπό της και έπρεπε να υπάρξει και συνέχεια… Εκεί, λοιπόν, ανάμεσα από τους καπνισμένους τοίχους ενός σχεδόν κατεστραμμένου κτηρίου, πήρα τον λόγο και είπα στους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριές μου:
«Τα μεγάλα λόγια είναι φτώχεια. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και έχουμε ήδη θέσει τον πρώτο άμεσο πολιτικό μας στόχο και τον θέσαμε επίτηδες μέσα στους πρόσφατα γκρεμισμένους τοίχους των γραφείων μας. Αποφασίσαμε την συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις εκλογές του δήμου Αθηναίων με το σκεπτικό ότι ο αγώνας για την ελευθερία της Ελλάδος πρέπει να ξεκινήσει από εκεί, απ’ όπου βρίσκονται και οι μεγάλοι ένοχοι της δουλείας της. Η βόμβα των τρομοκρατών ήταν πολλή λίγη για να μας σταματήσει. Ας το πάρουν απόφαση: Ούτε η τρομοκρατία η «νόμιμη», ούτε η τρομοκρατία η κόκκινη θα μας σταματήσουν. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν κάνει πίσω.»
Και ξεκινήσαμε έναν Αγώνα υπέροχο με συγκρούσεις, απαγορεύσεις, αποκλεισμό… Έναν Αγώνα με στόχο τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Κατεβάσαμε ψηφοδέλτια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στις περιφέρειες Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου και μπροστά από τα αποτελέσματα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν υπήρχε πουθενά το μηδέν! Η στρατηγική μας, όπως την είχαμε επεξεργαστεί στα αρμόδια όργανα του Κινήματος, ήταν να επιτύχουμε ένα σημαντικό ποσοστό στην Αθήνα, όπου ευρίσκεται η κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας και πιστεύαμε και δικαιωθήκαμε ότι το μήνυμα της Αθήνας θα φτάσει σε κάθε γωνιά της χώρας και έτσι έγινε! Την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές, σε κείμενο με την υπογραφή μου από αυτήν ακριβώς την σελίδα, αυτής ακριβώς της εφημερίδας όριζα τον τακτικό μας στόχο:
3 Νοεμβρίου 2010 – Εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»:
«Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου του 2010 στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδος, στην περιφέρεια Πελοποννήσου και μάλλον και της Δυτικής Ελλάδος, θα υπάρχουν ψηφοδέλτια με ένα «Ε» αρχαιοελληνικό μέσα σε φύλλα δάφνης. Θα είναι τα ψηφοδέλτια των Εθνικιστών. Ενάντια σε όλους αυτούς, που πάνω απ’ όλα, δεν θέλουν να υπάρχει ένα αληθινά Εθνικιστικό Κίνημα δώστε την απάντηση. Αυτό που τρέμουν πάνω απ’ όλα είναι τους αληθινούς Εθνικιστές. Ψηφίστε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για μια Νέα Ελλάδα. Κάντε όλους αυτούς που λεηλατούν τον ιδρώτα σας και ξεπουλούν την Πατρίδα μας να φοβηθούνε. ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…
Όσοι νομίζουν ότι για όλους εμάς τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες ένα καλό αποτέλεσμα και η εκλογή ακόμη ενός ή και περισσότερων δημοτικών συμβούλων αποτελεί την «ΝΙΚΗ», ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ! Θέλουμε πολύ περισσότερα. Θέλουμε την ελευθερία της Πατρίδας μας. Θέλουμε τα πάντα για μια νέα Ελλάδα χωρίς διεφθαρμένους, χωρίς προσκυνημένους, χωρίς προδότες και Εφιάλτες. Θέλουμε μια Ελλάδα Ελληνική! Όσοι μοιράζονται αυτές τις πεποιθήσεις μαζί μας ας μας ψηφίσουν. Από τους υπόλοιπους δεν θέλουμε ούτε συμπάθεια, ούτε ψήφο…
Στις 7 Νοεμβρίου δίνουμε μόνο μια μάχη. Δίνουμε και μία ευκαιρία σε όποιους είναι αληθινοί Εθνικιστές να σώσουν την αξιοπρέπειά τους, αλλιώς ας σαπίσουν μέσα στην κακομοιριά τους, μέσα στο ψευτορωμαΐκο των Καραμανλήδων, των Παπανδρέηδων, των Μητσοτάκηδων, των μπολσεβίκων και των Καρατζαφέρηδων και ας μη παραπονιούνται στην συνέχεια…
Το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου είναι βέβαιον ότι θα είναι για εμάς μία σημαντική ώρα. Θα είναι η αρχή για μια σειρά από μάχες ενός ολοκληρωτικού πολέμου! Πολέμου για την Ελευθερία της Ελλάδος, για την κυριαρχία του Ελληνικού πολιτισμού ενάντια στην τυραννία των παγκόσμιων τοκογλύφων.»
Από τον Νοέμβριο του 2010 στον Δεκέμβριο του 2011
Και πράγματι ήταν σημαντική η 7η Νοεμβρίου του 2010 για το Κίνημά μας! Έχοντας απέναντί μας ένα απόλυτα εχθρικό κατεστημένο, μία σκληρή συνωμοσία σιωπής από τα ΜΜΕ επιτύχαμε ένα 5,3% στην πρωτεύουσα της χώρας!
Εδώ και ένα χρόνο σχεδόν, όπως γνωρίζετε, η χώρα ευρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, ενώ ταυτόχρονα έχει παραδοθεί αμαχητί από το πολιτικό κατεστημένο και τους πλουτοκράτες που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας, στους παγκόσμιους τοκογλύφους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ξεκαθαρίσει ότι στις επόμενες εκλογές θα είναι παρούσα.
Δεν μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε το πέπλο σιωπής και τα βρώμικα παιχνίδια από κανάλια, εφημερίδες. Τα ξέραμε αυτά πολύ καλά και τα γνωρίσαμε ακόμη καλύτερα στην προεκλογική περίοδο για τις δημοτικές εκλογές το 2010.
Ό,τι και να κάνουν όμως η συνωμοσία της σιωπής σπάει, τα παραμύθια περί χαμένης ψήφου σε έναν λαό που τον έχουν φτάσει σε σημείο να χάσει όχι μόνον τα υλικά αγαθά, αλλά και την Αξιοπρέπειά του, δεν πιάνουν.
Θα κάνουν κι άλλα μέχρι να έλθουν οι εκλογές. Όμως, όλα δείχνουν ότι δεν θα μπορέσουν να μας σταματήσουν. Το σύνθημα το προεκλογικό του 2010 «ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» είναι και σήμερα περισσότερο επίκαιρο από ποτέ!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη Βουλή δεν θα συμπληρώσει απλά κάποια κενά καθίσματα της αίθουσας. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα αποτελέσει ένα ρήγμα στο αμαρτωλό καθεστώς τους και για τον λόγο αυτό μας πολεμούν με κάθε τρόπο. Απέναντι στην πολεμική τους υψώνουμε την Σημαία μας και τους λέμε ότι δεν μας φοβίζουν οι δημοσκοπήσεις με τα 1,5%, εμείς δίναμε την μάχη ακόμη κι όταν μόνιμα μπροστά στα ποσοστά μας υπήρχε το μηδέν και το γνωρίζαμε.
Έτσι, λοιπόν, ας μη μπαίνουν στον μάταιο κόπο να σταματήσουν τον χείμαρρο που σιγά-σιγά γίνεται ποτάμι. Το ποτάμι της οργής των Ελλήνων! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ας το πάρουν απόφαση, δεν κάνει πίσω και «ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ», όσοι τολμούν να είναι με αυτούς που είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ μαζί μας! Όλους τους άλλους, τους «καθώς πρέπει…», τους «σώφρονες»…, δεν τους θέλουμε!

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: