Featured Posts

27/12/11

Αντισταθείτε στους τοκογλύφους!



 

Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται την περίοδο αυτή και που απασχολεί κάθε σκεπτόμενο συμπατριώτη μας είναι αν υπάρχει μέλλον, αν δηλαδή υπάρχει αληθινή ελπίδα για την Ελλάδα. Η απάντηση που θα λάβει από όλους εμάς, τους ανθρώπους που μετέχουμε στον αγώνα της Χρυσής Αυγής, είναι πως οπωσδήποτε υπάρχει μέλλον για την Πατρίδα μας – μέλλον λαμπρό – με μία βασική προϋπόθεση. Να αντισταθούμε στους τοκογλύφους, να γκρεμίσουμε τη δοτή εξουσία τους και να μετατρέψουμε το «κρατίδιο Ελλαδιστάν» σε μία χώρα υπερήφανη και εθνικά ανεξάρτητη.
Αφορμή για το παρόν άρθρο στάθηκε μία ακόμα τραγική και θλιβερή δήλωση του τηλεπροέδρου Καρατζαφέρη. Ο εν λόγω παράγοντας της υποταγής είπε ανοικτά στην εκπομπή του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 (στην οποία αποτελεί μόνιμο καλεσμένο, δηλαδή μαϊντανό) ότι είμαστε όπως οι Ιταλίδες μάνες, που μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο άφηναν του πακιστανούς στρατιώτες των βρετανικών δυνάμεων κατοχής να ασελγούν στα ανήλικα αγόρια τους, για να τα… σώσουν. Έτσι ασελγεί και σε εμάς σήμερα η τρόικα (εγχώρια και ξένη), εμείς όμως σφίγγουμε τα δόντια και αντέχουμε, ενδεχομένως δε και να το απολαμβάνουμε. Αυτός ο τύπος, που λέει δημόσια τόσο μεγάλες ανοησίες, είναι δυστυχώς σήμερα συγκυβερνήτης της χώρας και το γεγονός αυτό λέει πολλά για το θλιβερό κατάντημα της σύγχρονης Ελλάδος (αν αυτό το κρατίδιο και ο λαός του δικαιούνται ακόμη να καλούνται Ελλάς και Έλληνες).
Στο ίδιο ακριβώς πλαίσιο κινείται και ο έτερος ηγέτης της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας και συγκυβερνήτης της Ελλάδος, Σαμαράς. Με περισσότερη «σοβαρότητα» ενδεχομένως, αλλά με την ίδια ακριβώς προσκυνημένη ψυχή, δίνει και αυτός σε κάθε ευκαιρία τα διαπιστευτήριά του στους διεθνείς τοκογλύφους. Και επειδή προετοιμάζεται για πρωθυπουργός, αποφάσισε προ εβδομάδος να επισκεφθεί την παγκόσμια έδρα των εβραίων τραπεζιτών, δηλαδή την Ιερουσαλήμ, όπου και έλαβε το χρίσμα πραγματοποιώντας νυχθημερόν επικύψεις και υποθηκεύοντας ταυτόχρονα το μέλλον της χώρας μας. Διόλου τυχαίο δεν είναι ότι ο Σαμαράς θυμήθηκε ξανά τις εκλογές, αμέσως μετά την επίσκεψή του στο Ισραήλ. Από το «δεν κοιμόμαστε με το ημερολόγιο», τώρα δηλώνει πως «θα τιμήσουμε την υπογραφή μας» και ζητά άμεσα εκλογές. Τι σχέση έχει αυτή μεταστροφή με τα ενεργειακά κοιτάσματα της ελληνικής ΑΟΖ και τον διακαή πόθο των εβραίων για «συνεκμετάλλευσή» τους (βλέπε απόλυτη εκμετάλλευση της Ελλάδος); Μία και μόνο δήλωση του Σαμαρά αρκεί για να εξαχθούν τα ανάλογα συμπεράσματα: «μία από τις ελάχιστες πολιτικές του Παπανδρέου που υοπστηρίξαμε, ήταν η σύσφιγξη των σχέσεων με το Ισραήλ. Έχουμε πολλά κοινά με το Ισραήλ και οι ιστορικοί του μέλλοντος θα απορούν γιατί μας πήρε τόσο καιρό να το καταλάβουμε».
Μέσα σε αυτό το καθεστώς της απόλυτης εθνικής υποταγής και της αφαίμαξης των λαϊκών στρωμάτων από τη δοτή κυβέρνηση των τοκογλύφων, παραμένει ακόμα όρθιο το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Με συνεχείς ενημερωτικές εξορμήσεις σε ολόκληρη τη χώρα έχουμε σπάσει τη συνωμοσία σιωπής των διεφθαρμένων ΜΜΕ. Η εθνικιστική δράση και η οργή του λαού για τον εθνικό μας κατήφορο έχουν ανυψώσει την πολιτική ισχύ της Χρυσής Αυγής σε επίπεδα τέτοια, που ούτε εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να αντιληφθούμε. Το Σύστημα τρέμει, γιατί υπάρχει ακόμα μία δύναμη στην Ελλάδα, η οποία μπορεί ακόμη να δίνει μάχες, είναι έτοιμη να σπάσει τα δεσμά της υποταγής στους διεθνείς τοκογλύφους. 

Ηλίας Κασιδιάρης

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: