Featured Posts

31/12/11

Σκέψεις για τη νέα χρονιά



 
Η χρονιά που μας αφήνει ήταν αναμφίβολα μια χρονιά πολύ σημαντική για το κίνημα δεδομένου ότι η Χρυσή Αυγή ήταν παρούσα σε όλες τις εξελίξεις, αντιδρώντας στα εθνοκτόνα σχέδια της ανθελληνικής φράξιας που ονομάζεται κοινοβουλευτικό σύστημα, αλλά και  σαφώς τραγική για το δοκιμαζόμενο Έθνος μας.
Σε κάθε προδοσία, σε κάθε κίνηση που σκοπό είχε να πλήξει την Ελληνική μας συνείδηση και υπόσταση, τόσο από ενδογενείς όσο και από εξωγενείς παράγοντες, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ήταν εκεί, οι Χρυσαυγίτες δήλωσαν το βροντερό  παρών, ασυμβίβαστοι, σκληροί και υπερήφανοι.Με τη συναίσθηση του χρέους απέναντι στο έθνος, τους προγόνους και την αιώνια Ελληνική Ιστορία, αλλά και με την επίγνωση της σημασίας της αντιπροσώπευσης του υγιούς κομματιού της Ελληνικής κοινωνίας, πορευόμεθα προς το Νέο Έτος ακόμη πιο σκληροί, ασυμβίβαστοι και σταθεροί απέναντι σε όλα όσα πρεσβεύουμε.

Με τη Σημαία μας να μην έχει υποσταλεί ποτέ, με την Ιδέα μας οδηγό, με την Πίστη μας ατσάλινη και πιο δυνατή και από την πυρά, εξακολουθούμε να μαχόμαστε ενάντια σε κράτος και παρακράτος, καθώς και εναντίον όλων των προεκτάσεων τους, αψηφώντας τη στοχοποίηση, τις διώξεις, τις συλλήψεις, τους καθωσπρεπισμούς και τους συμβιβασμένους.
Φτύνουμε κατάμουτρα αηδιασμένοι όλα τα τσιράκια του συστήματος, έμμισθα ή μη, περιφρονούμε όλους τους βολεμένους και απλώνουμε τη χείρα μας σε όσους πραγματικά αφυπνίζονται από την καλά επιβεβλημένη λήθη του δυνάστη.
Επαγρυπνούμε και εξοστρακίζουμε τους καιροσκόπους, τα ανεμομαζέματα, τους οπορτουνιστές. Σκληραίνουμε ακόμη περισσότερο και σαν το διαμάντι χαράζουμε στα κρύσταλλα της ψυχής μας τις λέξεις που θα αποτελέσουν τον αδιαμφισβήτητο δρόμο που θα δημιουργήσει τον Έλληνα που θα πάρει την τύχη του ξανά στα χέρια του: ΑΙΜΑ-ΦΥΛΗ-ΠΙΣΤΗ.

Ν.Λ.


undefined 
http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: