Featured Posts

18/11/11

Σχέδιο για αποδόμηση των Ενόπλων Δυνάμεων των ...Μπεγλίτη, Παπανδρέου !


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στα «Επίκαιρα»Τα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011αποκαλύπτουν με άκρως απόρρητο έγγραφο...

σε άρθρο των Σπύρου Τρίψα και Γιώργου Διονυσόπουλου , το σχέδιο των κκ. Παπανδρέου και Μπεγλίτη για την αποδόμηση των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στο χείλος της καταστροφής κατάφερε, μέσα σε δεκαπέντε μόλις ημέρες,
να σύρει τις Ένοπλες Δυνάμεις
ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Μπεγλίτης, προωθώντας με πραξικοπηματικό τρόπο και κόντρα στα Γενικά Επιτελεία την κατάργηση ολόκληρων στρατιωτικών σχηματισμών και την απόσυρση κύριων μονάδων μάχης από την ενεργό υπηρεσία, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την άμυνα και την ασφάλεια της χώρας.


Ποτέ –κατά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες τουλάχιστον– οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας δεν έφτασαν τόσο κοντά στη διάλυσή τους όσο το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τις 17 έως τις 31 Οκτωβρίου, όταν και η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ επιχείρησε να επιβάλει στο Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) μια νέα Δομή Δυνάμεων στο στράτευμα, το εισηγητικό σημείωμα της οποίας φέρνουν σήμερα στο φως της δημοσιότητας τα «Επίκαιρα».


Επρόκειτο για μία εισήγηση που προκάλεσε έντονη ανησυχία και αναταραχή στο σύνολο σχεδόν της στρατιωτικής ηγεσίας, η οποία διέκρινε πίσω από τις αλλαγές που προωθούσε τον τεράστιο κίνδυνο πλήρους αποδιοργάνωσης και αποσυντονισμού του στρατεύματος, σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα εξαιτίας τόσο της οικονομικής κρίσης όσο και της τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο και την Κύπρο.

Διαβάστε  ακόμη:

-          Αποκαλυπτική δημοσκόπηση της VPRCγια την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού με την ανάλυση του Χριστόφορου Βερναρδάκη  και την παρουσίαση των Πάτροκλου Γεωργιάδη και Κωνσταντίνου Αγγελάκη.

-          Αποκλειστική συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Αντώνη Σαμαρά, στον Λάμπρο Καλαρρύτη. Ο κ. Σαμαράς μιλάει για όλους και για όλα μετά τις εξελίξεις που οδήγησαν στο σχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς και για την άρνησή του να δώσει έγγραφες εγγυήσεις, όπως ζητούν οι αξιωματούχοι της ΕΕ.

-          Αφιέρωμα των Άρη Χατζηστεφάνου και Γιάννη Κορωναίου στην Τριμερή Επιτροπή (TrilateralCommission), μια διεθνή οργάνωση, που φαίνεται ότι πίσω από το κάλυμμα ενός διεθνούς ομίλου προβληματισμού προωθεί την παγκόσμια διακυβέρνηση και αποτελεί το αντίπαλο δέος της άλλοτε μητρικής της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ.

-          Την αποκάλυψη των «Επίκαιρων» για την αγορά ελληνικών ομολόγων από τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία λίγο πριν το «κούρεμα» 50%, γεγονός που αποτελεί σκάνδαλο.

-          Την αποκάλυψη των «Επικαίρων» και του Γιώργου Φιλιππάκη για την επιχείρηση προβοκάτσιας ενόψει του εορτασμού της 17ης Νοέμβρη, με το κωδικό όνομα «Χρυσή Πύλη».
 http://trikalagr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: