Featured Posts

26/10/11

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ



 
Ψηλά τις Σημαίες Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, η ώρα μιας κρίσιμης πολιτικής μάχης πλησιάζει.
Όλα δείχνουν ότι έρχονται εκλογές. Τα αφεντικά αυτού του τόπου, τα οποία ξεκαθαρίζουμε ότι έχουν και αυτοί αφεντικά(…), διαπιστώνουν πλέον ότι τα διάφορα σενάρια τους περί συγκυβερνήσεως, οικουμενικών και κάθε είδους αλχημειών δήθεν για την σωτηρία της Πατρίδος, τα οποία πρώτος και καλύτερος προωθούσε στα τηλεπαράθυρα ο Καρατζαφέρης δεν προχωρούν και έτσι δεν τους απομένει άλλη λύση από τις εκλογές.
Αυτό άλλωστε γράφουν και υπογράφουν οι πλέον έγκυρες γραφίδες των καθεστωτικών εφημερίδων. Στις εκλογές αυτές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα λάβει μέρος με σκοπό τακτικό την είσοδο του Κινήματός μας στο κοινοβούλιο. Είσοδο, η οποία θα νομιμοποίηση απόλυτα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και όσο κι αν μιλούν οι νταβατζήδες των ΜΜΕ για «εγκληματική συμμορία» (γιατί θα συνεχίζουν να μιλούν…) δεν θα τους ακούει κανείς! Τονίζουμε και διευκρινίζουμε ότι οι εκλογές αυτές είναι μία μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος και καλούμε άπαντες να δώσουν το δυναμικό τους παρόν στην μάχη αυτή!
Να είστε βέβαιοι ότι στην προεκλογική περίοδο που έρχεται εάν αντιμετωπίζουμε μία φορά τώρα την συνωμοσία της σιωπής, θα την αντιμετωπίσουμε δέκα, ότι εάν αντιμετωπίζουμε μια φορά σήμερα την λάσπη και τις συκοφαντίες τους, θα τις αντιμετωπίσουμε δέκα! Να γνωρίζετε ότι σε αυτή τη μάχη έχουμε στο πλευρό μας την δύναμη της Ελληνικής μας καρδιάς και όλους εσάς, που με Πίστη και συνέπεια αγωνίζεστε για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Ο αγώνας θα είναι σκληρός, αλλά στον αγώνα αυτό έχουμε σύμμαχό μας την τραγική αποτυχία ενός αμαρτωλού καθεστώτος. Είμαστε οι μόνοι, που δεν έχουμε λερώσει τα χέρια μας σε αυτήν την αμαρτωλή εξουσία δεκαετιών και αντίθετα την έχουμε πολεμήσει και έχουμε διατρανώσει την πλήρη αντίθεσή μας! Η νίκη μας θα είναι μία νίκη που θα στηρίζεται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στον Λαό και σε κανέναν πλουτοκράτη, σε κανένα λαμόγιο της διαπλοκής, σε κανένα σκοτεινό συμφέρον! Η νίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις προσεχείς εκλογές θα είναι μία νίκη του Εθνικισμού ενάντια σε όλους αυτούς που ξεπούλησαν και ξεπουλούν την Πατρίδα μας και λεηλάτησαν τον ιδρώτα του Λαού μας!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ:

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: