Featured Posts

17/10/11

Μην το αποπαίρνετε το “παιδί”… Προσπαθεί....




Παίζεται στο θέατρο το νέο δράμα!
Παπανδρέου:«πήρα στις πλάτες μου αμαρτίες άλλων για να μην αφήσω τη χώρα να χρεοκοπήσει».
Το δακρύβρεχτο δράμα του έπαιξε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη που έδωσε σε καθημερινή εφημερίδα. Εκεί εμφανίστηκε πονεμένος, κατατρεγμένος και αδικημένος. Εντυπωσιακός στον ρόλο του που κυμαινόταν ανάμεσα σε Χριστό που ανεβαίνει τον Γολγοθά και ασπρόμαυρες ελληνικές δραματικές ταινίες αδικείται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα του έργου που απλά δεν πείθει. Το σφάλμα, βεβαίως, δεν είναι του ηθοποιού, αλλά του σκηνοθέτη, ο οποίος δεν έβαλε στην συνάρτηση το γεγονός ότι κανένας δεν νοιάζεται πλέον να παρακολουθήσει το “δράμα” του πρωθυπουργού και των υπουργών του που τρώνε και πίνουν εις υγείαν των κορόιδων, αλλά παράλληλα δηλώνουν και… πονεμένοι. Ας δούμε τις δηλώσεις του:
«Θα ήθελα πολύ να εγγυηθώ σε όλους μία άμεση λύση, μία καλύτερη ζωή σήμερα. Θα ήμουν ο ευτυχέστερος άνθρωπος του κόσμου αν μπορούσα να το κάνω. Αλλά δεν μπορώ».
«θα φέρουμε σε πέρας τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε, αλλά δεν είμαστε εμείς ο Άτλαντας που θα πάρει στις πλάτες του όλα τα προβλήματα της Ευρώπης. Καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν μπορεί. Ούτε η Γερμανία».
Έσπευσε δε να δηλώσει ότι κατανοεί απόλυτα την ανάγκη να βρει ο νέος τον δρόμο του εκτός Ελλάδας έστω και προσωρινά”, αναφερόμενος στην συνεχή αύξηση του ποσοστού των νέων που φεύγουν από την Ελλάδα αναζητώντας την τύχη τους έξω. Φυσικά την αντιλαμβάνεται αυτή την “ανάγκη”, όσο αντιλαμβάνεται και την “ανάγκη” των λαθρομεταναστών να έρθουν στην Ελλάδα για να αντικαταστήσουν τους νέους Έλληνες που φεύγουν.

Το θράσος του ΠΑΣΟΚ περνάει σε άλλα επίπεδα!

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: