Featured Posts

29/10/11

ΑΣΗΚΩΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΩΤΩΝ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ! ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Ο ΑΣΛΑΚΩΦ





Με δολιοφθορές στην εξέδρα της παρέλασης και την κλοπή υλικού των εκδηλώσεων αντέδρασαν οι απόγονοι των κομιτατζήδων στην Μελίτη για την 28η Οκτωβρίου, ενώ ο Πάνε Ασλάκωφ (Αναστασιάδης) μαζί με άλλους συνομώτες βρισκόντουσαν στα Σκόπια. 

Απείχε από τον εορτασμό της 28η Οκτωβρίου, ημέρα μνήμης του Έπους των Ελλήνων του 1940 , όπως το ίδιο είχε κάνει και στον εορτασμό της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου ο başkan της τοπικής κοινότητας Μελίτης Παναγιώτης Αναστασιάδης, ο αυτοαποκαλούμενος Πάντε Ασλάκοφ στα βουλγάρικα (γνωστός ανθέλληνας και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου του.. Ουράνιου Τόξου/Vinozhito, αλλά και σημαντικός οικονομικός υποστηρικτής του κόμματος και ιδρυτής εφημερίδας και site με φιλοσκοπιανό περιεχόμενο) .

Υπενθυμίζουμε ότι εκλέχτηκε με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Φλώρινας, με επικεφαλής την κ. Όλγα Μούσιου-Μυλωνά και έχει απασχολήσει τον τύπο με της ανεκδιήγητες και ανιστόρητες συνεντεύξεις του.

Ο başkan του ΔΔ Μελίτης προτίμησε να βρίσκεται στην Αχρίδα της FYROM, με το εταίρο καπαδόκη Κωστίδη ( ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΜΣΜ) και με ένα άλλον οικονομικό του υποστηριχτή τους που διατηρεί τοπική επιχείρηση. Ο başkan συνεχίζει να απαξιώνει του θεσμούς , να μην υπολογίζει το κράτος, την πολιτεία αλλά ούτε και τους συγχωριανούς του, αδιαφορεί πλήρως για τα πάντα το μονο που τον ενδιαφέρει είναι η προπαγάνδα. Κοιτάξτε ημέρα επετείου του ΟΧΙ σε τι κατάσταση βρίσκεται η σημαία της κοινότητας ΜΕΛΙΤΗΣ του οποίου başkan είναι ο Αναστασιάδης. ( taxalia)

Δεν υπάρχουν σχόλια: